expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Οράνιε και Νασιονάλμασαφτ άνετα..


Την καλησπέρα μου σε όλους, τι να πω για εχθές, το 2004 ο θεός ήταν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος, εχθές μας έβαλε αυτόν τον ........,τον .........,τον .......... για διαιτητή της αναμέτρησης. Τραγικοί στο 1ο ημίχρονο, άλλη ομάδα στο 2ο, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον Σάντος. Αξίζαμε τη νίκη και μόνο τη νίκη. Πιστεύαμε στην εθνική μας, δε μας έκατσε το διπλό, ήρθε όμως το Χ και σε συνδυασμό με την νίκη της απίστευτης Ρωσίας, την τσιμπήσαμε τη δυάδα.

Στα σημερινά εγώ βλέπω ΆΣΣΟΥΣ και στα δύο παιχνίδια. Ολλανδία και Γερμανία δύο εκ των φαβορί κατά τη γνώμη μου για να σηκώσουν το κύπελλο. 
Ομάδα τρομερή από το κέντρο και μπροστά η Ολλανδία με παίχταράδες ακόμα και στον πάγκο. Από πάντα πρωταγωνίστρια στις μεγάλες διοργανώσεις δεν θα έχει κανένα πρόβλημα απέναντι στη Δανία, η οποία κακιά δεν είναι, αλλά δεν.. (1.75)
Η Γερμανία ομάδα δυνατή, με παίχτες σκυλιά από την άμυνα ως την επίθεση και έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο αυτή τη στιγμή απέναντι στην Πορτογαλία που στα φιλικά απογοήτευσε μέχρι εκεί που δε πάει και αν θα μου πείτε μα ήταν φιλικά, θα σας πω οτι μια ζωή ηταν «losers». Θα αλλάξει αυτό τώρα; Απέναντι στην Γερμανία; Δύσκολα... (2.20)
 
Κολλάω και ένα διπλό, την πρωτοπόρο Μπόκα στα παραπάνω που παίζει με την τελευταία και καψερή Μπάνφιλντ, παρά το ότι στην Αργεντινή μπορείς να δείς να συμβαίνουν τα πάντα. (1.65)


Αρχική κάβα: 1.000 μονάδες
Υπόλοιπο κάβας : 1.033,17 μονάδες


Τριάδα:   ΟΛΛΑΝΔΙΑ (1.75) – ΓΕΡΜΑΝΙΑ (2.20) – ΜΠΟΚΑ (1.65)    Απόδοση :6.35
30 μονάδες

Νέο υπόλοιπο :1.003,17 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου