expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Μεγάλο μάτς απόψε...


   Τραγική μέρα χθές. Η Ολλανδία πέταξε στον κουβά όλη τη γη. Πολύ φλύαροι οι παίχτες, η πλήρης απογοήτευση. Στο άλλο παιχνίδι η Γερμανία φοβισμένη, όπως δεν μας έχει συνηθήσει, με τα χίλια ζόρια. Είδε και η Πορτογαλία ότι οι Γερμανοί κατέβηκαν να παίξουν σαν να είναι μην ειναι το φαβορί και πήραν θάρρος.


    Πάμε στα σημερινά, Ισπανία με Ιταλία. Θεωρώ τους Ισπανούς τεράστια δύναμη έστω και χωρίς Βίγια και Πουγιόλ. Σίλβα, Τσάβι, Ινιέστα , Φάμπρεγκας , Τσάμπι Αλόνσο, Κασίγιας είναι παίχτες κάτι καλύτερο από πρώτης κλάσης. Από την άλλη η Ιταλία με έχει απογοητεύσει γενικώς, που φτάνει πλέον στην τελική φάση με τα χίλια ζόρια αλλά όπως και να το κάνουμε είναι Ιταλία. Μπορεί να μην μπορεί να κερδίσει ούτε καν την USA (έχασε 0-1 σε φιλικό πρόσφατα) και να τρώει 3 από την Ρωσία (επίσης σε φιλικό) αλλά μπορεί να σηκώσει την κούπα και όλοι να αναρωτιόμαστε. Εγώ σε αυτό το παιχνίδι θα πάω με το Over 2.5. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποδείξουν ποιά είναι καλύτερη και γιατί μου αρέσει αυτό το ποσοστό που δίνουν οι μπούκ. (2.50)
   Στο άλλο παιχνίδι θα πάω με τους Κροάτες. Τους θεωρώ πιο ομάδα, πιο τεχνίτες. Οι Ιρλανδοί από την άλλη θεωρώ ότι θα το πάνε το μάτς στη δύναμη και στο να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και αν τους βγεί κανα γκόλ σε καμιά αντεπίθεση και για αυτό θα το φάνε και μετά θα ψάχνονται. (2.15)

   Εκτός Euro θα χτηπήσω μια τριαδούλα χαλάρά όμως.
   Στην Ισπανία 2 θεωρώ ότι η Βαγιαδολίδ είναι μακράν καλύτερη της Κόρδοβα. Παίζει την άνοδο στην έδρα της μετά το 0-0 του 1ου αγώνα με την Κόρδοβα εκτός να είναι τραγική σε όλη τη σεζόν. Άσσος (1.55)
   Στη Σουηδία 2 η Μπρομα έχει έδρα απόρθητη με 5 στα 5. Καλή η Αγγελοομάδα αλλά εκτός δεν είναι το ίδιο καλή. Άσσος (1.85)
   Στην Βραζιλία η Φλουμινένσε υποδέχεται την Ιντερνασιονάλ που πρόσφατα την είχε κερδίσει για το Λιμπερταδόρες 2-1. Δύσκολο το ματσάκι, με τις δύο ομάδες να είναι από της καλύτερες της κατηγορίας αλλά λόγω των πολλών απουσιών της Ιντερνασιονάλ και το γεγονός ότι ο προπονητής της σήμερα θα δίνει οδηγίες από το κινητό πάω στον άσσο. (2.00)

Αρχική κάβα: 1.000 μονάδες
Υπόλοιπο κάβας : 1.003,17 μονάδες


Δυάδα:   ΙΣΠΑΝΙΑ Over 2.5  (2.50) – ΚΡΟΑΤΙΑ (2.15)    Απόδοση :5.38
40 μονάδες

Τριάδα:   ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (1.55) – ΜΠΡΟΜΑ (1.85) – ΦΛΟΥΜΙ (2.00)    Απόδοση :5.74
30 μονάδες


Νέο υπόλοιπο :933,17 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου