expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΔΥΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ

Τις καλημέρες μου στην παρέα του Βetgame. Με ανάμεικτα συναισθήματα μας βρίσκει  η δεύτερη μέρα του Euro. Χαρούμενος για την ΚΑΡΔΙΑ  που έδειξε η Εθνική, ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα,πικραμένος γιατί θα μπορούσαμε να κερδίσουμε , εξοργισμένος με την διαιτησία , αλλά περήφανος που είμαι Έλληνας. Σε κάθε περίπτωση η ομάδα μας έδειξε μέταλλο για μία ακόμα φορά και έστειλε αρκετούς που την υποτίμησαν και πάλι αδιάβαστους.
Σε κάθε περίπτωση η Ελλάδα χθες μας έπεισε ότι μπορεί να συνεχίσει τον θεσμό , και η Πολωνία  ότι αν δεν ήταν διοργανώτρια ,μπορεί και να μην ήταν στην τελική φάση. Εκμεταλευτήκαμε το δωράκι των Book εχθές που υποτίμησαν την δυναμική των Ρώσων, με αποτέλεσμα να ποντάρουμε τον άσσο στο 2,50. Το EURO συνεχίζεται όμως και οι στοιχηματικές επιλογές επίσης.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΔΑΝΙΑ : Το παιχνίδι έχει σαφέστατα φαβορί και αουτσαίντερ. Οι Ολλανδοί δικαιολογημένα είναι από πολύ κόσμο και ένα από τα φαβορί για την κούπα. Παίζουν όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και θέλουν να επιστρέψουν στον κορυφή της Ευρώπης μετά το 1988. Φαβορί οι Οράνιε και με την απόδοση του άσσου να έχει φτάσει στο 1,75 δε μπορώ παρά να μη τον επιλέξω. Οι Δανοί είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και θα αποδειχθεί στις 19:00. Άσσος για την ΟΛΛΑΝΔΙΑ.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ : To μεγάλο παιχνίδι της ημέρας. Με τους Γερμανούς να είναι το φαβορί, όχι μόνο για τη νίκη σήμερα, αλλά και για την κατάκτηση του EURO. Από την άλλη η παρέα του Ρονάλντο, θέλει να πετάξει από πάνω της, την ταυτότητα των Loosers και να αφήσει πίσω της τα άσχημα φιλικά αποτελέσματα, λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει για την Ουκρανία. Εδώ  μιλάμε για το πρώτο ματς του ομίλου και όλα είναι πιθανά. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω ανοιχτό ματς στο Λβιβ , ανάμεσα σε δύο ομάδες που ξέρουν να βάζουν το εύκολο γκολ , ωστόσο η άμυνα πίσω συνήθως αφήνει κενά. Η σοβαρή μας επιλογή λοιπόν από το ματς αυτό είναι το G/G με απόδοση 1,90.

Καλή ποδοσφαιρική και στοιχηματική μέρα να έχουμε.....

Τα λέμε και πάλι αύριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου