expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΜΙΛΑΝ

Η 24η αγωνιστική στη Serie A συνεχίζεται και σήμερα και έχουμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όσον αφορά το στοιχηματικό κομμάτι
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΙΛΑΝ: Η αναμέτρηση θα γίνει κανονικά στη φυσική έδρα της Κάλιαρι, όπου και επιστρέφει μετά από πολύ καιρό. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το τεράστιο διπλό στο ''Ολίμπικο'' (2-4 τη Ρόμα) και επιθυμεί να συνεχίσει τα θετικά της αποτελέσματα. Από την άλλη η Μίλαν έχει πάρει μπρος και τρέχει να προλάβει μια θέση στο επόμενο Champions League. Η προσθήκη του Μπαλοτέλι την έχει βοηθήσει πολύ και με σύμμαχο και κάποια σφυρίγματα θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το στόχο της. Διπλό για τους ''Ροσσονέρι'' όπου μας ευννοεί και η παράδοση.

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΠΕΣΚΑΡΑ: Με νέο τεχνικό στον πάγκο της θα παρουσιαστεί στο γήπεδο το Παλέρμο. Ο γνωστός σε όλους μας Μαλεζάνι έχει αναλάβει να σώσει τη χρονιά για τους ''Ροζανέρο'' και σήμερα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί, κόντρα στη θεωρητικά ποιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Άσσος επιβίωσης για το Παλέρμο το οποίο και θα στηρίξω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου