expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ''ΧΩΡΙΑΤΕΣ''

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Betgame! Πετυχημένη η χθεσινή μέρα όσον αφορά τα προγνωστικά μας στο ''νησί'', καθώς και Άρσεναλ και Στόουκ μας δικαίωσαν που τις εμπιστευθήκαμε..  Πάμε όμως στο σημερινό πρόγραμμα, όπου γίνονται δύο σπουδαία παιχνίδια.
ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Η Βίλλα δείχνει να συνέρχεται από το τραγικό της ξεκίνημα και ενδεικτικό αυτού είναι το προηγούμενο παιχνίδι, όπου αν ήταν ποιο προσεκτική θα έφευγε με το διπλό από την Έβερτον. Προηγήθηκε με 1-3 και ισοφαρίστηκε στο 93'!! Σήμερα υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, όπου εκτός έδρας παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη και στο σκοράρισμα και στη συγκομιδή βαθμών, αλλά και με πολλά προβλήματα στην άμυνα. Παιχνίδι χωρίς αύριο για τους ''Χωριάτες'' άσσος κινήτρου και 2,30!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΕΒΕΡΤΟΝ: Ανίκητη φαίνεται πως είναι η φετινή Γιουνάιτεντ και θα πάρει το πρωτάθλημα όπως όλα δείχνουν, πολύ εύκολα! Την Τετάρτη παίζει κόντρα στη Ρεάλ στο ''Μπερναμπέου'' και αναμένεται να κάνει το καθιερωμένο rotation ο Sir Alex Ferguson. Η Έβερτον δεν είναι εύκολος αντίπαλος και λίγο το +9 τις Γιουνάιτεντ, λίγο το rotation, λίγο το μυαλό στη Μαδρίτη, δεν θέλει και πολύ να γίνει η έκπληξη! Πάμε με το διπλό και για τους συντηρητικούς Χ2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου