expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Η SUPERLEAGUE ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ

Ξεκίνησε η Superleague εχθές, με τον Λεβαδειακό να κάνει την ανατροπή στο Ο.Α.Κ.Α και να παίρνει τη νίκη με 1-2. Στα αλλά παιχνίδια της αγωνιστικής ο Αστέρας επιβλήθηκε εύκολα της Α.Ε.Κ. με 3-1 και στα Χανιά ο τοπικός Πλατανιάς ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πάμε να δούμε όμως, τι θα κρατήσουμε από το αποψινό πρόγραμμα.
ΑΡΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στο Κλ. Βικελίδης ο Άρης υποδέχεται τον Πανιώνιο και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη με τον Άρη για να ξεκολήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και τον Πανιώνιο για να παραμείνει σε τροχιά Play-offs. Να συνεκτιμήσουμε όμως ότι οι γηπεδούχοι σκοράρουν με αρκετή δυσκολία, αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν φέρει καμία ισοπαλία μέχρι στιγμής, (7 νίκες-8 ήττες)  κάτι που στατιστικά για Superleague είναι πολύ σπάνιο. Εγώ θα πάω με τη ισοπαλία, ένα αποτέλεσμα που στο τέλος ίσως να μη χαλάσει κανέναν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ: Ο Πανθρακικός του Δερμιτζάκη υποδέχεται τον Π.Α.Ο.Κ όπου οι οπαδοί του θα γεμίσουν το στάδιο της Κομοτηνής. Ο Πανθρακικός μετά την έλευση του Δερμιτζάκη στον πάγκο της ομάδας, έχει κάνει εκπληκτική πορεία, με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στην 8η θέση με 20 βαθμούς. Σήμερα ο Καβαλιώτης τεχνικός ελπίζει πως θα πάρει εκδίκηση από τον Δικέφαλο, καθώς πριν από 2 χρόνια απολύθηκε κακήν κακώς. Από την αλλη ο δικέφαλος του Βορρά ταξιδεύει με τον Κ. Κατσουράνη στην αποστολή του με αποκλειστικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στο + 10 από την πέμπτη θέση και σε θέση ισχύος για τα επερχόμενα Play-offs. Θα στηρίξω την προσπάθεια της ομάδας του Γ. Δώνη και θα κρατήσω το διπλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου