expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟ 2013 Η ΘΕΛΤΑ

Καλημέρα και καλή χρονιά. Μετά από ένα διάστημα νεκρό ποδοσφαιρικά (πλην της Μ. Βρεατανίας), τα μεγάλα πρωταθλήματα επιστρέφουν, υπόσχοντάς μας πως το 2013 θα είναι ακόμη καλύτερο από το 2012. Τώρα όσον αφορά τη Primera με την οποία και ασχολούμαι το 2012 ήταν ιστορικό και αυτό γιατί ο Lionel Messi ξεπέρασε τα 85 γκολ του Μίλερ μέσα σε μία ημερολογιακή σεζόν, πετυχαίνοντας 91. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα από την Ιβιρική.
ΘΕΛΤΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Η 19η Θέλτα με 15 βαθμούς, υποδέχεται την 11η Βαγιαδολίδ με 22 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από 3 συνεχόμενες ήττες και τη Τετάρτη ταξιδεύει στο Μπερναμπέου για να διεκδικήσει ιστορική πρόκριση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Από την άλλη η Βαγιαδολίδ ταξιδεύει στη Γαλικία έχοντας 5 βασικές απουσίες, είτε λόγο Κόπα Άφρικα, είτε λόγο τιμωριών είτε λόγο τραυματισμών. Οι Απουσίες των Μανούτσο, Όσκαρ και Έμπερτ είναι πολύ σημαντικές για τη ''Βαγια'' και πιστεύω πως η Θέλτα θα τις εκμεταλλευτεί και θα πάρει το πρώτο τρίποντο στο 2013. Άσσος

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Η Μαγιόρκα παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη φέτος (+1 βαθμός από τη ζώνη) και κόντρα στη καλύτερη Ατλέτικο μετά το 1996 πιστεύω πως δεν έχει τύχη, όχι απλά να κερδίσει, αλλά ούτε και να πάρει την Ισοπαλία. Διπλό για τη παρέα του Φαλκάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου