expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ Ο.Α.Κ.Α

Καλημέρα σε όλη τη παρέα του Betgame! Ημέρα ντέρμπι σήμερα σε όλη την Ευρώπη, έτσι και στην Ελλάδα, ξεχωρίζει το Παναθαηναικός-Ολυμπιακός το οποίο θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, μαζί με το παιχνίδι Ξάνθη-Πανιώνιος.
ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σε καλύτερη χρονική στιγμή δε θα μπορούσε να της τύχει της Ξάνθης, να υποδεχτεί τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες δείχνουν να χάνουν τη φρεσκάδα τους έχοντας γνωρίσει 3 συνεχόμενες ήττες (μαζί με το παιχνίδι του κυπέλλου με το Φωστήρα.) Αυτή τη κατάσταση έχει την ευκαιρία να την εκμεταλλευτεί η Ξάνθη, η οποία βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση και οι 3 βαθμοί σήμερα αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα του Πανόπουλου. Θα στηρίξω την προσπάθεια των Ακριτών που πληρώνει 2.10.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ντέρμπι μίσους στο Ο.Α.Κ.Α με τις δύο ομάδες να θέουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους. Ο Παναθηναικός χρειάζεται τη νίκη για να αποδείξει ότι δεν είναι τελειωμένος, αλλά και να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη δεύτερη θέση, που θα το δώσει το πλεονέκτημα για την έξοδο στο Champions League. Από την άλλη ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει, για να επιβεβαιώσει για ακόμη μία φορά ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα και με διαφορά στη Superleague. Eπίσης θέλει να κάνει ρεκόρ νικών και να στεφθεί ως αήττητος πρωταθλητής Ελλάδος. Εγώ θα πάω με την καλύτερη ομάδα και που ότι και να γίνει, θα βρει τον τρόπο.... να φύγει με τους 3 βαθμούς από έδρα του Παναθηναικού. Διπλό και 2,20 λοιπόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου