expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗ BARCA

Εχθές διακιωθήκαμε που είπαμε ένα μεγάλο No Bet, καθώς τα αποτελέσματα, αλλά και οι εμφανίσεις των ομάδων μας δικαίωσαν για τη στάση μας.  Σήμέρα θα ασχοληθώ με 3 παιχνίδια, όπου έχω καλό προαίσθημα.
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΘΕΛΤΑ: H Μπιλμπάο έπαιξε για τελευταία φορά την Πέμπτη ευρωπαικό παιχνίδι στο Σαν Μαμές, καθώς από του χρόνου θα αγωνίζεται στο νέο της υπερσύγχρονο γήπεδο. Στο παιχνίδι με την Σπάρτα Πράγας ξεκούρασε αρκετούς βασικούς ο Μπιέλσα, καθώς το σημερινό παιχνίδι κόντρα στη Θέλτα υπολογίζει όσο κανένα άλλο στους 3 βαθμούς. Από την άλλη η Θέλτα έχει βελτιώσει αισθητά την αμυντική της λειτουργεία, όμως η συμπεριφορά της στα εκτός έδρας παιχνίδια, συνεχίζει να προβληματίζει (1-0-6). Σήμερα θα στηρίξω την Μπιλμπάο στο 1,80 αν και θα ήθελα την απόδοση γύρω στα 2,00 φράγκα.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΑΛΚΟΡΚΟΝ: Σ'αυτό το παιχνίδι υπό άλλες συνθήκες θα πήγαινα ωραιότατα με το διπλό της φορμαρισμένης Αλκορκόν κόντρα στη Βιγιαρεάλ όπου έχει χάσει την αρχική της φρεσκάδα. Το ένστικτο όμως με οδηγεί στον άσσο για το "κίτρινο υποβρύχιο" και βλέπω να παίρνει παράταση η απόλυση του Βελάσκεθ από τον πάγκο της Βιαγιαρεάλ. Άσσος και 1,90 για το μεγάλο όνομα της κατηγορίας.

ΜΠΕΤΙΣ-ΜΠΑΡΤΣΑ: Ενδιαφέρον αναμέτρηση στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν, ανάμεσα στη Μπέτις και τη Μπαρτσελόνα. Μετά τον τραυματισμό του Μέσσι μεσοβδόμαδα όλη η ομάδα ασχολείτε με το αν θα παίξει σήμερα ή όχι. Ο Αργεντίνος ολοκλήρωσε με επιτυχία την τελευταία προπόνηση και είναι στο χέρι του Βιλανόβα αν θα τον χρησιμοποιήσει σήμερα ή όχι. Η όλη κατάσταση των Καταλανών την εβδομάδα αυτή, η φόρμα των Σεβιγιάνων, αλλά και η παράδοση (5-4-1) από το 2000 με οδηγούν στο να κοντράρω τη Μπάρτσα. Αν δεν χάσει βαθμούς και στη Μπέτις θα τις βγάλω το καπέλο μου. Άσσος και 9,00 απόδοση με κάλυψη στο Χ που πληρώνει 5,50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου