expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Καλησπέρα στους φίλους του Betgame! Μετά τις μαγικές βραδιές του Champions League που πέρασαν εχθές και προχθές, τη σκυτάλη παίρνει το Europa League, το οποίο βρίσκεται στην κρίσιμη 4η αγωνιστική των ομίλων. Κάποιες ομάδες θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση, κάποιες άλλες θα αποχαιρετίσουν νωρίς και κάποιες άλλες θα μπουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια,
ΑΝΖΙ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Και σ'αυτό το παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με τα δεύτερα. Ο προπονητής της Λίβερπουλ Brendan Rodgers άφησε εκτός αποστολής τους Gerrard,Suarez, Allen, Sahin, Agger, Reina, Johnson, Sterling, Enrique, δείχνοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν καίγεται για το συγκεκριμένο θεσμό. Από την άλλη η Ανζί του Hidding δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών και σήμερα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει μια μεγάλη νίκη που ενδεχομένως να της δώσει την πρωτιά στον όμιλο. Τον άσσο τον βρίσκουμε στο λογικό 1,75 για τα δεδομένα της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

ΛΑΤΣΙΟ-ΠΑΟ: Στο Ολίμπικο της Ρώμης η Λάτσιο φιλοξενεί τον Παναθηναικό. Εδώ θα πάμε με το προφανές σημείο του άσσου. Οι Ρωμαίοι με νίκη ενδέχεται να εξασφαλίσουν την πρόκριση και κόντρα σε αυτόν τον τραγικό Παναθηναικό θα είναι έγκλημα να μη κερδίσουν. Γνωρίζω ότι οι ''Λατσιάλοι'' κάνουν μία κοιλιά τις τελευταίες 3 αγωνιστικές, αλλά και το τριφύλλι δεν βλέπεται. Άσσος και 1,60.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΛΥΩΝ: Τελευταίο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι ο άσσος της Μπιλμπάο κόντρα στην Λυών. Οι γηπεδούχοι παίζουν τα ρέστα τους σήμερα, για να μπουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης και κόντρα σε μια Λυών η οποία έχει κάνει το απόλυτο στις 3 πρώτες αγωνιστικές και έχει μια διαφορά ασφαλείας, μπορούμε να πούμε ότι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για νίκη. Στα συν της επιλογής μας, ότι οι Βάσκοι βρίσκουν ρυθμό και προέρχονται από διπλό με 1-2 στη Γρανάδα που συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση. Η Λυών αν κερδίσει την Κιριάτ Σμόνα στο Ζερλάν βγαίνει πρώτη στον όμιλο. Άσσος λοιπόν και 1,95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου