expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΙΧΟΝ

Καλημέρα στην παρέα του Betgame! Αρχικά να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παρέα που ολοένα μεγαλώνει και μας στηρίζει, έτσι ώστε να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που λατρεύουμε και μας αρέσει. Σήμερα έχουμε όπως και κάθε Σάββατο σχεδόν, αγωνιστική δράση στην Ισπανία και θα με απασχολήσουν πολύ ζεστά 3 παιχνίδια.
Να ξεκινήσουμε από το Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα. Η Ράγιο προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και διπλό μέσα στο Ροζαλέδα με 1-2 επί της Μάλαγα. Η Θέλτα άρεσε στο Καμπ Νου παρά την ήττα της με 3-1. Και οι δύο ομάδες παίζουν για να κερδίσουν, χωρίς σκοπιμότητες. Βλέπω G/G στο 1,60 και πιθανόν και Over στο 1,75.

Εσπανιόλ-Οσασούνα : H Εσπανιόλ έβγαλε διπλό στην Ανοέτα με την τύχη να είναι ολοκληρωτικά μαζί της. Έκανε κακή εμφάνιση και το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα, θα ήταν η νίκη της Σοσιεδάδ. Η Οσασούνα ήταν τραγική για ακόμη μία φορά και έτσι ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Βαγιαδολίδ. Ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες και τον προπονητή, με τον τελευταίο να γνωρίζει πως αν δεν κερδίσει σήμερα θα αποχαιρετίσει την ομάδα. Βλέπω να απολύεται ο Μεντιλίμπαρ. Άσσος για Εσπανιόλ και 1,90.

Τέλος στο Γουαδαλαχάρα-Σπόρτιγκ Χιχόν έχουμε τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση ΔΙΚΑΙΑ καθώς σε 12 παιχνίδια έχει μόνο μία νίκη και αυτή εντός με την κακή στα εκτός έδρας Πονφερανδίνα. Από την άλλη η Χιχόν ανεβαίνει συνέχεια και αγωνιστικά, αλλά και βαθμολογικά μετά την αλλαγή προπονητή. Στο παιχνίδι με τη Σαμπαντέλ ήταν καλή, αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της και κόλλησε στο 0-0. Βλέπω διπλό στο 2,30 και θα το κρατήσω.

Αυτά για σήμερα από την Ισπανία. Καλή τύχη να έχετε στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου