expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

SUPERLEAGUE ΕΝ ΔΡΑΣΗ

Καλημέρα στη παρέα του Betgame, όπου μέρα με τη μέρα ολοένα και μεγαλώνει. 6η αγωνιστίκη της Superleague, με 3 παιχνίδια σήμερα, 4 αύριο και 1 πλέον τη καθιερωμένη Δευτέρα. Πάμε όμως να δούμε τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν από το σημερινό πρόγραμμα.
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά έχει πάρει για τα καλά εμπρός και μετά το 0-3 μέσα στην Ξάνθη, επιβλήθηκε άνετα και στο ντέρμι της Θεσσαλονίκης επί του Άρη με 4-1, σκορ το οποίο είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρον! Σήμερα κοντράρεται με τον ΟΦΗ, ο οποιός κατάφερε να χάσει από την τραγική Κέρκυρα με 2-1. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι τουλάχιστον μία κλάση πάνω από τον αντιπαλό του και σήμερα θα συνεχίσει το σερί του. Η απόδοση του διπλού κρίνεται οριακά ικανοποιητική (2,00) και θα το κρατήσουμε.


ΒΕΡΟΙΑ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Δύσκολο παιχνίδι στην Ημαθία, όπου η Βέροια φιλοξενεί τον Ατρόμητο. Είχαμε τονίσει πριν δύο αγωνιστικές ότι ο Πανιώνιος θα χάσει στην Λειβαδιά, γιατί ότι είχε κάνει μέχρι τότε, ήταν προιόν πολύ τύχης σε συνάρτηση με την ατυχία του Λεβαδειακού, που κάποτε θα γυρνούσε. Πολλά κοινά χαρακτηριστικά έχει και το σημερινό ζευγάρι, όπου η Βέροια με μεγάλη δόση τύχης έχει πάρει 7 βαθμούς στα 3 τελευταία παιχνίδια αντί για το πολύ 3! Ο Ατρόμητος είναι και φέτος μια σοβαρή ομάδα και η είσοδος στην πεντάδα θεωρείτε βέβαιη. Φέτος έχει δεχθεί 2 γκολ και αυτά από Ολυμπιακό και Παναθηναικό. Σήμερα πιστεύω πως ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες, ύστερα από 1 ήτττα και 2 ισοπαλίες. Διπλό και 2,40 για την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Αν επαληθευθεί η Ελληνική δυάδα θα μας δώσει 4,80 φορές τα χρήματά μας.

Καθόλου άσχημα!

Σε λίγο και ανάρτηση με την αγαπημένη μας Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου