expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ

Καλησπέρα και από εμένα. Μετά την Κυριακή που δεν πήγαμε καλά, όσον αφορά το ταμείο, επιστρέφουμε σήμερα, με το Europa League και θα εμπιστευθούμε το timing και τα μεγάλα ονόματα για να οδηγηθούμε στο ταμείο και να ξαναπάρουμε τα πάνω μας, εννόψει Σ/Κ.
Πάμε να δούμε τα ματσάκια που θα μας απασχολήσουν...

ΠΑΟ-ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Παναθηναικός την γνωρίζουμε όλοι. Τραγικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με μόλις μία νίκη σε πέντε παιχνίδια και χάλια πρεμιέρα στο Europa League χάνοντας με κατεβασμένα τα χέρια 3-0 από τη Μάριμπορ. Από την άλλη η Τόττεναμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ανεβαίνει στην Premier League (κέρδισε 2-3 εκτός τη Μάντσεστερ) και σύμφωνα με τα λεγομένα του Βίλα Μπόας στόχος της ομάδας του, είναι η κατάκτηση του Europa League. To διπλό έχει πάρει την κατηφόρα και ακόμα και στο 1,80 θεωρείτε ικανοποιητικό.

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Εδώ θα πάω καθαρά  με το όνομα και τις δυνατότητες της Μπιλμπάο. Μπορεί στο πρωτάθλημα να μην ξεκίνησε καλά, αλλά σταδιακά ανεβαίνει και κυρίως ανεβάζει απόδοση. Στην πρεμιέρα η τύχη της γύρισε την πλάτη και παρά τις 11 τελικές έναντι 2 της Μπνέι κόλλησε στο 1-1. Σήμερα πιστεύω θα ρεφάρει και θα περάσει από την Πράγα αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή. Διπλό και 2,20.

ΧΕΛΣΙΜΠΟΡΓΚ-ΤΒΕΝΤΕ: H Ολλανδέζα τα πάει περίφημα στο πρωτάθλημα όντας πρώτη. Παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο, πιέζοντας πολύ την αντίπαλο. Επιθετικά είναι δυνατή και κόντρα στην Χέλσιμποργκ που δεν έχει την εμπειρία από τέτοιυς αγώνες, πόσο μάλλον Κυριακή - Πέμπτη θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο που θα την δώσει προβάδισμα για την πρόκριση. Διπλό λοιπόν και απόδοση 1,85.

Καλή τηλεθέαση να έχετε και καλή τύχη στις στοιχηματικές επιλογές σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου