expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

EL CLASICO

Ρισκάραμε εχθές και δε μας βγήκε. Σημασία έχει ότι παίξαμε σωστά στοιχηματικά και αν ακολουθήσουμε αυτή την τακτική, το ότι θα είμαστε κερδισμένοι είναι το μόνο σίγουρο. El Clasico σήμερα το οποίο επισκιάζει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, όχι μόνο της Primera αλλά και ολόκληρου του κόσμου. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε από το σημερινό πρόγραμμα της Primera.
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Να ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι η Βαλένθια έχει 2 μέρες παραπάνω ξεκούραση από τους Λεβαντίνους, καθώς οι νυχτερίδες έπαιξαν Τρίτη εντός έδρας  για το Champions League (2-0 κέρδισαν τη Λιλ) και οι Λεβαντίνοι Πέμπτη εκτός έδρας για το Europa League ( 2-1 έχασαν από το Αννόβερο και έπαιζαν με παίχτη παραπάνω 85 λεπτα). Να συνεχίσουμε με το ότι οι Φιλοξενούμενοι έχουν καλύτερο και ποιοτικότερο ρόστερ και συν του ότι οι γηπεδούχοι δεν είναι μαθημένοι για αγώνες Πέμπτη - Κυριακή. Αν συνυπολογίσουμε και την προιστορία των τριών τελευταίων αναμετρήσεων με γηπεδούχο τη Λεβάντε ( 1-5, 0-1, 0-2) το διπλό του 2,10 έχει αξία

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Το κλασσικό ντέρμπι του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Μπάρτσα είναι πρωτοπόρος με 18 βαθμούς έχοντας κάνει το 6/6 χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχει πείσει με την απόδοσή της. Από την άλλη η Ρεάλ δεν ξεκίνησε καθόλου καλά και ήδη βρίσκεται στο -8 από την μισητή αντίπαλο. Την προηγούμενη εβδομάδα κόντραρα τους ΄΄Μπλαουγκράνα΄΄ με τη Σεβίλλη, αλλά έχασα στο 89' 90'. Θα το κάνω και σήμερα, πιστεύοντας ότι το πρωτάθλημα θα ξαναπάρει φωτιά. Με το Μουρίνιο να μην έχει χάσει μήνα Οκτώβριο ποτέ, χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τον Ρονάλντο να έχει ξεκινήσει τα χατ-τρικ και με την Μπάρτσα να παίζει χωρίς τους Πουγιόλ, Πικέ, Τιάγκο, το διπλό στο 4,00 είναι υπερβολικό και θα το τιμήσω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου