expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ

Σήμερα το κουπόνι είναι φωτιά!!!Εχει ματσάρες σε όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα...Πάμε να δούμε τι έχει να μας δώσει και η Γαλλία στο σημερινό κουπόνι.

ΜΑΡΣΕΙΓ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ
Η Μαρσέιγ φιλοξενεί σήμερα την πρωτοκλασάτη Παρί για να μας δείξει αν η παροιμία ''άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη΄΄ ισχύει τελικά.
Η Μαρσέιγ είχε ξεκινήσει την χρονιά σαν ασταμάτητο τρένο όπου ήρθε η ήττα απο την Βαλεσιέν και με 4-1 παρακαλώ!.Στο Europa κέρδισε με 5-1 την ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ.Παίζει πολύ καλά γενικά φέτος και βρίσκεται στην κορυφή με 18 βαθμούς.Η Παρί έχασε με σκορ 1-0 απο την Πορτο που κατα την γνώμη μου το σκορ θα πρέπε να ναι 3-0 σε αυτό το παιχνίδι.Ανύπαρκτη η Παρί το γήπεδο έγειρε κυριολέκτικα.
Το ματσάκι αυτό μου θυμίζει το ματς με την Λιλ όπου η Παρί ξύπνησε και το πήρε ο Ζλάταν μόνος του.Οι παριζιάνοι πάνε ρελαντί ακόμα και σε μάτς φωτία μεταμορφώνονται.Η λογική η πορεία και η  φόρμα των ομάδων έως τώρα μας πάνε σίγουρα στον άσσο,αλλά εγώ πιστεύω Παρί και το ματσάκι αυτό το βλέπω στο 1ο ημίχρονο να πηγαίνει χαλαρά και προσεκτικά και απο τους 2 διότι η διαφορά που έχουν μεταξύ τους είναι μόλις 3 βαθμοί,η Μαρσέιγ 18 και η Παρί 15 βαθμούς,και στο 2ο ημίχρονο να κερδίζει η Παρι.

Χ Ημίχρονο 2πλο Τελικό 5,25.

ΛΟΡΙΑΝ-ΛΥΩΝ
Η Λοριάν έχει 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση και σήμερα φιλόξενει την  Λυων  που βρίσκεται στην  3η θέση με έναν βαθμό περισσότερο.Οι γηπεδούχοι είναι ομάδα με τσαμπουκά και όπως έχω πεί και παλιότερα τα παλεύει όλα τα παιχνίδια μέχρι τέλους και σήμερα θα είναι δύσκολος αντίπαλος  για την κουρασμένη Λυών όπου είχε ευρωπαικές υποχρεώσεις την Πέμπτη στην έδρα της Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα όπου ίδρωσε για να το πάρει το 2πλό με σκόρ 3-4!!!.
Σε αυτό το ματσάκι ποντάρω στον τσαμπουκά τοων γηπεδούχων και στην φανέλα των φιλοξενούμενων και βλέπω γκόλ εκατέρωθεν.

Goal/Goal 1,65

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου