expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Καλησπέρα και πάλι απο την παρέα του Betgame,σήμερα επιστρέφουμε στα πρωταθλήματα και το κουπόνι του στοιχήματος έχει πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια.Πάμε να δούμε και ποιά θα είναι και τα προγνωστικά μας για σήμερα.


ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ
Η Παρί την Τρίτη παίζει στο σεντόνι  με την Δυναμό Κιέβου και σήμερα υποδέχεται την Τουλούζ
αν και απουσίαζαν πολλοί διεθνείς απο τις προπονήσεις το ρόστερ που διαθέτει είναι πολύ καλό σε ποιότητα έτσι ώστε να τις καλύψει.Δεν θα παίξει σήμερα ο Lavetsi και ο Diago Silva.Αλλά ο Ζλάταν θα ξεκινήσει βασικός.Η Τουλούζ παίζει κομπλέ σήμερα και είναι ομάδα που διαθέτει πολύ καλή άμυνα με βάση τα στατιστικά της αλλά μην ξεχνάμε με ποιους έχει παίξει η Τουλούζ ως τώρα.Εχει πάιξει εκτός με Μονπελίε και Νανσί επομένως οι αμυντικοί της δεν έχουν δοκιμάστει με επιθετικούς της τάξεως και κλασης όπως του Ζλαταν-Παστόρε και Νενέ.
Το παιχνίδι αυτό το βλέπω άσσο και πολύ μάλιστα και λέω να αποφύγω το χαμήλο ποσοστό του 1,35 και να πάω με το Ασσο απο ημίχρονο του 1,95. 

ΚΑΕΝ-ΛΕ ΜΑΝ
Η Καέν έως τώρα μας έχει αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να επιστρέψει στα μέγαλα σαλόνια,έχει το απόλυτο στην έδρα της με 3 νίκες 2 σε πρωτάθλημα και μια σε κύπελλο και παίζει με την Λε Μαν η οποία με 2 νίκες στην έδρα έχει αναθαρύσει λίγο αλλά εκτός παρουσιάζει ένα κακό αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα στο τελευταίο παιχνίδι τραυματίστηκε ο επιθετικός της Σισέ ο οποίος πέτυχε και τα 2 γκόλ στην νίκη επι της Κλερμόν με 2-1.Με βάση τήν καλή πορεία στα εντός της Καέν και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο στα εκτός της Λεμαν θα πάω με τον άσσο του 1,75.

 ΜΟΝΑΚΟ-ΝΤΙΖΟΝ

Η Μονακό έκανε την πρώτη της ήττα την προηγούμενη αγωνιστική με την Χάβρη και σήμερα καλείται να επιστρέψει στις νίκες όπως δήλωσε και ο προπονητής Κλαούντιο Ρανίερι.
Η Ντιζόν έιναι πρώτη και μοναδική αήττητη ομάδα στην κατηγορία.Γενικά είναι δύσκολο παιχνίδι για ποντάρισμα αλλά αν πάρουμε στα υπόψιν οτι  και οι 2 σκοράρουν, με την  Μονακό να έχει 13 γκόλ σε  6 αγώνες και μόνο over στην έδρα της  και απο την άλλη  η Ντιζόν να έχει σκοράρει σε όλα τα εκτός που χει δώσει έως τώρα το χεράκι μου πάει στο καλοπληρωμένο over του 1,85.

Αυτα για σήμερα επιστρέφουμε αύριο δρυμύτεροι..........Καλή επιτυχία σε όλους.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου