expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

TRILLIZOS ESPANOLAS

Γεια σας και πάλι... Μετά τη Superleague ήρθε η ώρα να δούμε τις στοιχηματικές μας επιλογές και από την Ισπανία. Primera και Segunda έχουν αγωνιστική δράση και εμείς από κοντά τους κάνουμε τη διαλογή μας...
ΜΠΕΤΙΣ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ : H Μπέτις την Κυριακή έκανε μαγική εμφάνιση, κυρίως επιθετικά και πέρασε από τα Σαν Μαμές με το αστρονομικό 3-5. Είχε τακτική, περίμενε την αντίπαλο της και στην κόντρα χτυπούσε. Αδύναμο σημείο η άμυνα της, αλλά υπερκαλύφθηκε από τον επιθετικό της οίστρο. Σήμερα κάνει πρεμιέρα στο Bennito Villamarin κόντρα στην Ράγιο Βαγιεκάνο μπροστά σε πάνω από 30 χιλιάδες κόσμου. Η Ράγιο ήταν πολύ τυχερή κόντρα στην Γρανάδα και πήρε τη νίκη στο 93'. Παρά τη νίκη της, ήταν απογοητευτική, καθώς το ποιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η νίκη για την Γρανάδα, η οποία δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Η Μπέτις όμως δε θα χαριστεί και ο άσσος στο 1,70 είναι η πρώτη μας επιλογή.


ΧΙΧΟΝ-ΜΟΥΡΘΙΑ : Η Χιχόν στην πρεμιέρα απογοήτευσε τον κόσμο της, αλλά και εμένα. Την έχω φέτος για ψηλά, και πιθανόν για άνοδο και εμφάνιση τέτοια, όπως στη Σόρια (2-0 ήττα από τη Νουμάνθια) δεν θα πρέπει να επαναληφθεί... Σήμερα παίζει με τη Μούρθια που στην πρεμιέρα γλίτωσε με εντός έδρα ήττα από την Κόρδοβα (0-0) καθώς ο αντίπαλος της ήταν καλύτερος σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το ρόστερ της είναι φτωχό και θα παλέψει για την σωτηρία. Σήμερα κόντρα στην Χιχόν και στους 20.000 οπαδούς της δύσκολα να πάρει κάτι θετικό και ο άσσος του 1,70 θα εμφανιστεί εύκολα.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ-ΒΙΑΓΙΑΡΕΑΛ : Το απόλυτο φαβορί για την άνοδο Βιγιαρεάλ κέρδισε στην πρεμιέρα με ανατροπή (2-1) τη Ρεάλ Β' δημιουργώντας μάλιστα και πολλές ευκαιρίες. Παίζει σήμερα με την Σαμπαντέλ, η οποία φέτος θέλει να ξεφύγει από τη μετριότητα και να διεκδικήσει είσοδο στα play-offs ανόδου. Το Σάββατο κόντρα στη Χιρόνα έμεινα στο (0-0) εκτός έδρας, παίζοντας καλύτερα και ακύρώνοντας της πεντακάθαρο γκολ. Σήμερα θα πετύχουν από ένα γκολ και θα μας δικαιώσουν για το G/G που το βρίσκουμε σε απόδοση 1,80.

Καλό Σαββατόβραδο να έχετε και τα λέμε και πάλι αύριο με την αγωνιστική δράση να συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου