expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΓΑΛΛΙΑ 1η- 2η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καλημέρα σε όλους σας,καταρχάς να ξεκινήσω εκφράζοντας την χαρά μου για τα χθεσινά ταμεία που έστειλε η ομάδα μας ''Betgame'' με την δυαδούλα απο την Ligue 2 (Over Mονακο και Ασσο Oσερ)και το goal/goal της Ακαδέμικα με την Ολανένσε και παραλίγο να μας έβγαινε και το 2πλό της Λυών αλλά τι να κάνουμε αύτα έχει η ζωή.

Σήμερα έχει παιχνίδια και στις 2 κατηγορίες αλλά ας ξεκινήσουμε με την 2η κατηγοριά.


ΝΤΙΖΟΝ-ΧΑΒΡΗ
Η αήττητη Ντιζόν έχει 2 νίκες εντός σε ισάριθμα παιχνίδια,ξεκίνησε πολύ καλά φέτος με βλέψεις για άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Γαλλίας.Ο γενικός απολογισμός της είναι 3-1-0 και παίζει με μια Χάβρη όπου εκτός δεν πατάει καλά.Έχασε με Λανς,έφερε ισοπαλία με Τουρ και ο γενικός απολογισμός  είναι 1-1-2.Με βάση τα στατιστικά και την φόρμα-ποιότητα των ομάδων το βλέπω το παιχνίδι να γέρνει πολύ πρός τα αριστερά.....Άσσος στο (1,90).

Λίγο αργότερα στις 18:00 διεξάγεται το δεύτερο παιχνίδι κατά σειρά της 1ης κατηγορίας της Γαλλίας .
ΝΙΣ-ΛΙΛ
Η Νις δεν έχει σκοράρει ακόμα.Έφερε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Βαλεσιέν την προηγούμενη αγωνιστική και έχασε με 0-1 απο την Αζαξιό στην έδρα της στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Απο την άλλη η Λιλ κέρδισε με 1-2 την Σεντ Ετιεν και καπάκι εντός έφερε 1-1 με την Νανσί.
Επίσης είχε και ευρωπαικές υποχρεώσεις με την  Κοπεγχάγη όπου και έχασε με σκόρ 1-0.
Γενικά η Λιλ είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα όπως φαίνεται τουλάχιστον εως τώρα,η Νίς απο την άλλη ονειρεύεται δίχτυα και όχι νίκη,επομένως με μία Νις ανήμπορη να σκοράρει και μια Λίλ που ποιοτικά είναι πολύ ανώτερη ομάδα το παιχνίδι το βλέπω 2πλο στο (1,95).Να επισημανθέι οτί η ισοπαλία που έφερε η Λυών εχθές αποτελεί ευκαιρία για άνοδο στις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα για την ομάδα της Λιλ.

ΤΡΟΥΑ-ΛΟΡΙΑΝ

Ή.....


Αυτό το παιχνίδι να το θεωρήσω ως στοιχηματική ευκαιρία ή ως παγίδα.....???
Η Τρουά είναι τραγική,έχει βάλει μόλις 1 γκολ έχει φάει 5 και δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη,γενικός απολογισμός  0-0-2.
Η Λορίαν μας τρέλανε στην πρεμιέρα θα μπορούσε να είχε φύγει και με τους 3 βαθμούς με την πανάκριβη Παρί σεν Ζερμέν.
Καπάκι την άλλη αγωνιστική πάει και κερδίζει την περσινή πρωταθλήτρια Μονπελιέ και σήμερα παίζει με την Τρουά και την δίνουν 2,50......???
Θα πάω με την λογική και με την απόδοση που με καλύπτει πλήρως.Διπλό στο 2,50


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου