expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΑΜΕ.......



Να μαστε και πάλι , έφτασε σιγά σιγά ο καιρός να ασχοληθούμε πια με τα μεγάλα πρωταθλήματα που το ένα μετά το άλλο βρίσκονται στην σέντρα.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Πάμε στην ΓΕΡΜΑΝΊΑ εκεί όπου έχουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς να κρίνεται στο Μόναχο , το ΣΟΎΠΕΡ ΚΑΠ .Μπάγερν εναντίον Ντόρτμουντ με την πρώτη να θέλει να ξορκίσει την κατάρα που την βρίσκει να φεύγει με κάτω το κεφάλι στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις με την πρωταθλήτρια Γερμανίας με ισάριθμες ήττες.Πιστεύω , ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για τους Βαυαρούς και θα καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα εντός έδρας και μάλιστα στην κανονική διάρκεια του ματς.Βέβαια η Μπάγερν θα έχει αρκετές απουσίες όπως αυτές των Γκόμεζ ,Αλάμπα  , Ραφίνια Κοντέντο.Στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί η μεταγραφάρα του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Μάριο Μάντζουκιτς καθώς και οι έτεροι νεοφερμένοι , ακραίος χαφ- εξτρέμ Σακίρι και ο στόπερ Ντάντε
Από την άλλη τώρα οι Βεστφαλοί μπορεί να έχασαν τους Μπάριος και Καγκάβα , αλλά ο Ιάπωνας αντικαταστήθηκε επάξια απο τον παικταρά Ρόις που πέρυσι αγωνιζόταν στην Γκλάντμπαχ .Κάποια ιδιαίτερα νέα δεν υπάρχουν πέρα από τον υπέρμετρο ενθουσιασμό που επικρατεί στο στρατόπεδο της Ντόρτμουντ για το κυριακάτικο ματς.
Δική μου πρόβλεψη για τον συγκεκριμένο αγώνα.
ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ OVER 2.5

Στην δεύτερη τι τάξει κατηγορία της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ τώρα.Υπάρχουν κάποιες επιλογές σύμφωνα πάντα με την πρώτη αγωνιστική.Πάμε να τα δούμε.

ΑΑΛΕΝ-ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ
Εντυπωσιακή η Ααλεν στο ντεμπούτο της συνέτριψε την ντούισμπουργκ με 1-4 παρότι βρέθηκε να χάνει μόλις στο 14΄.Καλοστημένη ομάδα με μπόλικο ενθουσιασμό να αποπνέει σε ομάδα και κόσμο.
Η Λάουτερν απο την άλλη βρέθηκε να χάνει με 0-2 το ανέτρεψε στο 88 και στις καθυστερήσεις δέχθηκε την ισοφάριση για το 3-3.Πολλή καλή ομάδα με έναν εξαιρετικό στράικερ τον Ιντρίσου που πέτυχε 2 γκολ στη πρεμιέρα.
Χ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ G/G

ΚΟΤΜΠΟΥΣ-ΑΟΥΕ
Με έναν εξαιρετικό Σανόγκο να σκοράρει δις με κεφαλιές στα τελειώματα του ματς και να χαρίζει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του , η κοτμπους έσωσε την παρτίδα κόντρα στην καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα ινγκλοσταντ.Έχει στο ρόστερ της άλλον έναν πολύ καλό για τα δεδομένα της κατηγορίας τον Τσέχο Φένιν.Γενικά πιστεύω στην κότμους και μπορεί να είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσει θέση για τα μπαράζ ανόδου.
Από την άλλη η Αουε δεν έκανε τίποτα νε την σανκτ πάουλι παρά μόνο ένα δοκάρι στο 79.Παθητική και υπέρμετρα συντηρητική.
Αν παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της η κότμπους θα μας δώσει έναν εύκολο άσσο
 ΑΣΣΟΣ ΚΟΤΜΠΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου