expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΓΑΛΛΙΑ 2 3ΑΔΟΥΛΑ

Γειά σας και απο μένα επιτρέφουμε ένας ένας,ελπίζω να περάσατε καλά και να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική και στοιχηματική χρονιά. Φέτος θα ασχοληθώ με την αγαπημένη μου LIGUE 1&2 και με την Πορτογαλία.Αν και η LIGUE 2 είναι ήδη στην 3η αγωνιστική αλλά κάλιο αργά παρά ποτε.

    ΑΝΖΕ-ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ Η Ανζέ μετράει 2 συνεχόμενες νίκες και βρίσκεται πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας την παρασκευή είχε αγώνα κυπέλλου με την Ναντ όπου και προκρίθηκε στην παράταση και έπαιζε με 10 απο το 40'!!! Η Γκινγκαμπ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά ενώ στο πρωτάθλημα δεν δείχνει ακόμα να έχει βρει τα πατήματα της έχει 1 βαθμό και βρίσκεται στην 14η θέση και την παρασκευή αποκλείστηκε στο κύπεελο απο την ΑΡΛ. Παρόλο που θα υπάρχει κούραση σε κάποιους παίκτες την Ανζε πιστεύω οτι το θα το πάρει το παιχνίδι.Ασoς(2,05)
ΜΟΝΑΚΟ-ΙΣΤΡ Η Μονακό είναι υποψήφια για άνοδο φέτος έκανε καλή αρχή με την τεσσάρα κόντρα στην ΤΟΥΡ έφερε χ με την Λαβαλ και πέρασε και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Η Ιστρ εφέρε χ στην πρεμιέρα με την Ναντ 1-1 κέρδισε εντός την νεοφώτιστη Γκαζελέκ με 2-0 και έχει 4 βαθμους. Και οι δυο ομάδες το χουν το goal και το αποδεικνύουν επίσης.(G/G 1,85)
  NTIZON-TΟΥΡ Η Ντιζόν έχει ξεκινλησει ιδανικά τις υποχρεώσεις της και σε πρωτάθλημα και σε κύπελλο. Στο κύπελλο προκρίθηκε και με τα δεύτερα κόντρα στην Σατορου και πάει για την 3η σερί νίκη που θα την πάει στους 9 βαθμούς κοντρα σε μια Τουρ που ακόμα δεν έχει κερδίσει κάνενα παιχνίδι απο την προετοιμασία της ακόμα!! Δείχνει να είναι μάχιμη ομάδα παντώς,την παρασκευή προκρίθηκε στο κύπελλο οπου η πρόκριση ήρθε στα πέναλντι σε παιχνίδι που έχανε 3-1 στο 81!! Επομένως τον άσο τον θεωρώ δεδομένο έχουν μεγάλη διαφορά ποιότητας οι 2 ομάδες εγώ θα πάω στο over που και πληρώνει καλύτερα και έιναι πολύ πιθανό βασει της εικόνας και των 2 ομάδων ωσ τώρα (OVER 1,90)

  TΡΙΑΔΑ:ΑΝΖΕ 1(2,05)-ΜΟΝΑΚΟ G/G(1,85)-NTIZON (OVER 1,90)50 ΜΟΝΑΔΕΣ

 ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ:1000 ΜΟΝΑΔΕΣ

 ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΒΑΣ:950 ΜΟΝΑΔΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου