expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ

Καλησπέρα σας. Europa League στη σέντρα σήμερα και η μέρα προσφέρεται για τηλεθέαση και στοίχημα... Πρώτα απ'όλα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες μας σήμερα και αν είναι εφικτό, να κάνουν ένα τεράστιο βήμα σήμερα για την πρόκριση τους, στη φάση των ομίλων του Europa League. Πάμε όμως γρήγορα να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα, μέσα από μία γκάμα 30 αγώνων.

Θα χτυπήσουμε με 2 τριάδες σήμερα, η μία με G/G και η άλλη με σημεία. Πρώτη μας επιλογή θα είναι από το ματς της Τούμπας εκεί που ο δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την φορμαρισμένη Ραπίντ Βιέννης. Νεανικό σύνολο θα παρατάξει φέτος ο Γ. Δώνης και νέο σύστημα. Από το κλασσικό 4-3-3 που έπαιζε ο δικέφαλος τα τελευταία χρόνια, φέτος θα κατεβαίνει με 4-4-2. Σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα τον δικέφαλο, δέχεται ευκαιρίες και η Ραπίντ σε μία πιστεύω θα ευστοχήσει. G/G λοιπόν και μακάρι να κερδίσει ο Π.Α.Ο.Κ.  Στο άλλο παιχνίδι Λέγκια και Ρόζεμποργκ έχουν τη δυνατή έδρα η μία και την ποιότητα η άλλη να πετύχουν από ένα τουλάχιστον γκολ. G/G και σ'αυτό τον αγώνα.  Και η τρίτη μας επιλογή για αυτή την τριάδα θα είναι το G/G στον αγώνα Ντέμπρετσεν-Κλάμπ Μπριζ. Η Μπριζ σκοράρει ακατάπαυστα και η Ντέμπρετσεν μπορεί με τον ενθουσιασμό της να πετύχει ένα γκολ στη ασταθέστατη άμυνα τον Βέλγων.

Η άλλη μας τριάδα ξεκινάει από το διπλό της Νιούκαστλ στο περιστέρι. Τους Άγγλους τους είδα με την Τόττεναμ (κέρδισαν 2-1) και μου άρεσαν πάρα πολύ. Μπορεί σήμερα να έχει μερικές απουσίες (ξεκούραση εννόψει Τσέλσι) αλλά διαθέτει ποιότητα σε σχέση με τον Ατρόμητο που θα την βοηθήσει να αποδράση με το διπλό (2,60). Δεύτερο σημείο το διπλό της Λεβάντε μέσα στη Σκωτία. Την Μάδεργουελ την είδαμε όλοι στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό και ήταν απογοητευτική. Δεν πιστεύω ότι Ισπανική ομάδα μπορεί να δυσκολευτεί με τέτοια ομάδα από την Σκωτία. Διπλό και εδώ και 1,70. (κατρακύλησε από το 2,30). Και τρίτη μας επιλογή θα είναι το διπλό της Μαρσέιγ, στη Μολδαβία. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια και επιπλέον κίνητρο για την επιλογή μας είναι, ο'τι οι Μασσαλοί ξεκίνησαν πολύ δυνατά τη νέα σεζόν. Διπλό και 1,65.

Τριάδα 1η : ΠΑΟΚ G/G (2,00)  ΛΕΓΚΙΑ G/G (1,90)  ΜΠΡΙΖ G/G (1,80)  Απόδοση 6,84
Τριάδα 2η : ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (2,60)  ΛΕΒΑΝΤΕ ( 1,70)  ΜΑΡΣΕΙΓ  (1,65)  Απόδοση  7,29

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και καλή τηλεθέαση.,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου