expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

EUROPA LEAGUE: ΙΣΠΑΝΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ;;;














    Εχθές φτάσαμε πολύ κοντά αλλά λίγο ο διαιτητής και λίγο η δυστοκία της γερμανικής ομάδας στο τελείωμα της φάσης μας στέρησαν τη χαρά. Η βαυαροί πάντως μας δικαίωσαν με το ποδόσφαιρο που έπαιξαν και πέρασαν στον μεγάλο τελικό σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που είχε πολλές συγκινήσεις.

   Στα σημερινά πιστεύω πως και σήμερα θα απολάυσουμε πλούσιο ποδόσφαιρο με πολλές φάσεις και πολλά γκόλ στους δύο ημιτελικούς του Europa League.

   Στο Μπιλμπάο – Σπόρτινγκ θα γίνει σίγουρα ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με πολλά τρεξίματα και θεωρώ ότι η Μπιλμπάο θα παρουσιαστεί καλύτερη από ότι στο πρώτο παιχνίδι και θα κυνηγήσει από νωρίς ένα γκόλ. Οι Πορτογάλοι από την άλλη  μας έχουν δείξει με τη μέχρι τώρα πορεία τους ότι δεν φοβούνται. Πάμε για πολλά γκόλ με Over 3.5  (2.80 στην Unibet)
   Στο άλλο παιχνίδι περιμένω μια Βαλένθια εντελώς διαφορετική η οποία θα προσπαθήσει  να ανατρέψει το εις βάρος της σκόρ και να εκδικηθεί την Ατλέτικο για το 2010. Η Ατλέτικο εκτός έδρας δεν είναι το ίδιο αποτελεσματική.
Άσσος (2.02 στην Unibet)



Αρχική κάβα: 1000 μονάδες
Υπόλοιπο κάβας : 975 μονάδες
Δυάδα : ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (OVER 3.5) (2,80) ,
              ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ      (1) (2.02)                            20 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 955 μονάδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου