expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ..


   

    Καλησπέρα σε όλους.. Θέλω από την μεριά μου να ευχηθώ καλή επιτυχία στις επιλογές των συντακτών του blog και ελπίζω να φανούν χρήσιμες και κυρίως κερδοφόρες.
   Ξεκινώντας λοιπόν πέφτουμε κατευθείαν στα βαθιά. Απόψε το βράδυ στις 21.45΄ θα κριθεί το δεύτερο μαγικό και πολυπόθητο εισητήριο για τον μεγάλο τελικό στο Μόναχο. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου κοντράρονται στον επανηληπτικό, στο Santiago Bernabeu με την Ρεάλ να θέλει την ανατροπή του πρώτου αγώνα, έχοντας πλέον φοβερή ψυχολογία μετά την νίκη στο πρωτάθλημα επί της Μπαρτσελόνα. Ο Μουρίνιο θέλει όσο τίποτε να κατακτήσει ένα ακόμη τρόπαιο με τη Ρεάλ, μετά την Πόρτο του 2004 και την Ίντερ του 2010.
  Από την άλλη οι βαυβαροί επιθυμούν να σηκώσουν το πιο πολύτιμο τρόπαιο στον ουρανό του Μονάχου, όπου και διεξάγεται ο φετινός μεγάλος τελικός του Champions League. Ριμπερί, Κρόος, Γκόμεζ, Ρόμπεν, Μπόατεγκ και Αλάμπα δεν ξεκίνησαν το Σάββατο που μας πέρασε στη Βρέμη, για να είναι σίγουροι και ξεκούραστοι για σήμερα.
   Αν και εκτός έδρας η φετινή Μπάγερν δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο με αυτό στο Allianz Arena , αυτή τη φορά ο αγώνας είναι δίχως αύριο και τις τελευταίες ημέρες είδαμε για ακόμη μια φόρα ότι τα πάντα μπορεί να συμβούν σε αυτό το άθλημα που λέγεται ποδόσφαιρο.
  Με ρίσκο λοιπόν στην ισοπαλία. (4.25 στον ΟΠΑΠ).

Αρχική κάβα: 1000 μονάδες

Μονό αποδεκτό : ΡΕΑΛ – ΜΠΑΓΕΡΝ (Χ) (4,25) 25 μονάδες

Νέο υπόλοιπο : 975 μονάδες.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου