expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τις καλημέρες μου σε όλους τους φίλους του Betgame! Σήμερα από το Campionato θα μας απασχολήσουν τρία παιχνίδια, όπου τα φαβορί αναμένεται, εύκολα ή δύσκολα να περάσουν..ΚΙΕΒΟ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Η Γιούβε μετά από τη γκέλα με τη Τζένοα και τη νίκη της Νάπολι χθες βράδυ, απέκτησε συγκάτοικο στη κορυφή. Δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και η Κιέβο θεωρώ πως δεν έχει τη δυναμική να σταματήσει τη Μεγάλη Κυρία! Διπλό φανέλας, ποιότητας και κινήτρου για τη Γουβέντους!

ΣΙΕΝΑ-ΙΝΤΕΡ: Οι νερατζούρι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες που την άφησαν πίσω στη μάχη του τίτλου! Στην έδρα της Σιένα έχει τρομερή παράδοση (0-2-6) και σε συνδυασμό με την μέτρια εικόνα της Σιένα, το διπλό για την ομάδα του Μιλάνου φαντάζει σχεδόν βέβαιο.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΠΑΡΜΑ: Η Φιορεντίνα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά τον δεύτερο γύρο, καθώς ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης. Το παιχνίδι θεωρείτε κομβικό και για να μην απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη 3 θέση που οδηγεί στο Champios League, αλλά και για να εδρεωθεί, τουλάχιστον στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League. Από την άλλη η Πάρμα, μακριά από το γήπεδο της παρουσιάζεται εξαιρετικά αδύναμη (2-3-6) και στο Αρτέμιο Φράγκι αναμένεται να λυγίσει, όπως το συνηθίζει (6-0-2). Άσσος για τους Βιόλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου