expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΩΡΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betagme! Αγωνιστική δράση στην Ισπανία και σήμερα και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.
ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Στα 8 τελευταία της παιχνίδια η Μαγιόρκα έχει, 7 ήττες και 1 ισοπαλία. Μεσοβδόμαδα πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, ( έφερε 0-0 εντός με τη Ντέπορ). Η Σαραγόσα έπαιξε καλά κόντρα στη Θέλτα, αλλά δε σκόραρε, με αποτέλεσμα στο 83' να δεχθεί γκόλ και να ηττηθεί με 0-1. Οχτώ ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για τη Μαγιόρκα και θα την στηρίξω. Άσσος και 2,00 απόδοση.

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΑΛΜΕΡΙΑ: Η Ράσινγκ απογοήτευσε κόντρα στη Μπάρτσα Β' (έχασε 4-1). Ο Προπονητής Φάμπρι συνεχίζει στον πάγκο, παρά της αποδοκιμασίες των φιλάθλων. Η Αλμερία κέρδισε ποιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-2 επί της Μούρθια. Την Τετάρτη έπαιξε με αρκετές αλλαγές κόντρα στη Θέλτα για το Κύπελλο. Κακό το κλίμα στη Ράσινγκ, που η Αλμερία έχει τα φόντα να το εκμεταλλευτεί και να φύγει με το διπλό από το Σαρδινέρο. Διπλό και και 2,40.

ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΧΙΡΟΝΑ:  Η Αλκορκόν έπαιξε καταπληκτικά στο Τσαπίν και κέρδισε 2-4 τη Χερέθ. Από την άλλη η Χιρόνα έχασε με 0-1 από τη Έλτσε, αν και έπαιξε καλά. Η Αλκορκόν έχει δυνατή έδρα (6-1-0) και κόντρα στη Χιρόνα που ταξιδεύει χωρίς τα δύο της βασικά χαφ έχει το προβάδισμα για τη νική. Άσσος και 1,95.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου