expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 4Χ4

Στη Superleague, όπου ο Πρωταθλητής έχει ξεχωρίσει, οι υπόλοιπες ομάδες παίζουν είτε για μια θέση στα Play-off, είτε για την αποφυγεί του υποβιβασμού. Για σήμερα ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια και πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι έχουμε κρατήσει.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Λεβαδειακός αν και ήταν κακός κόντρα στη Α.Ε.Κ με αρκετή δόση τύχης, κατάφερε και έφυγε με τους 3 βάθμούς, χάρη σε ένα γκολ του Ναπολεόνι και έτσι έκανε το 3χ3. Από τη άλλη η Κέρκυρα έμεινε στο 1-1 με την Βέροια και σιγά σιγά επιστρέφει στις θέσεις που της αξίζει. Οι Κερκυραίοι ταξιδεύουν με σημαντικές ελλείψεις και σε συνάρτηση με τη φόρμα των Βοιωτών, ο άσσος μοιάζει αρκετά πιθανός. Άσσος και 1,75.

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΟΚ: Βαθμό χρυσάφι πήρε, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, η Βέροια στη Κέρκυρα. Έτσι θα χαρακτήριζα και το βαθμό που πήρε ο Δικέφαλος στη Τούμπα επί του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας στο 88' και ενώ σε ολόκληρο το παιχνίδι, ήταν το λιγότερο φλύαρος. Σήμερα έχει μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει ο Δικέφαλος του Βορρά, καθώς παίζει σε μια φιλόξενη έδρα και με περισσότερους από 5.000 φίλους του στο πλευρό του. Διπλό και 1,85.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου