expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΣΟ ΣΤΟ ΠΑΛΜΑΣ

Καλημέρα στην παρέα του Betgame! Επιτέλους και ένα εύκολο ταμειάκι εχθές!! Από το 25' είχε επιβεβαιωθεί η δυάδα μας και έτσι συνεχίσαμε την ανοδική μας πορεία. Ο μήνας μπήκε καλά λοιπόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε..... Πάμε γρήγορα γρήγορα να δούμε τι θα κρατήσουμε από τα σημερινά παιχνίδια της Primera αλλά και της Segunda Division....Πρώτη μας στάση στο Estadio Nuevo Los Cármenes της Γρανάδα. Εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται την Αθλέτικ από το Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι μεσοεπιθετικά είναι αρκετά καλοί, πετυχαίνοντας κατα μ.ο 1 γκολ σε κάθε αγώνα έχοντας και την ευκαιρία να πετύχουν και άλλα τέρματα. Αμυντικά όμως δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά, έχει δεχθεί 15 τέρματα και είναι η κύρια αιτία που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Μία από τα ίδια και για τη Μπιλμπάο, όντας λίγο καλύτερη στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά χειρότερη στο ανασταλτικό. Mε σημείο δεν μπλέκω. Πιθανό G/G και 1,80.

Δεύτερη στάση στα Κανάρια Νησιά και στο Estadio de Gran Canaria. Η Λας Πάλμας η οποία ανεβαίνει αγωνιστική με αγωνιστική, υποδέχεται την Πονφερανδίνα. Τα καναρίνια βρήκαν επιτέλους ρυθμό και στην πάντα δυνατή τους έδρα, έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πόσο μάλλον με την αδύναμη στα εκτός έδρας παιχνίδια Πονφερανδίνα. Άσσος σε ανεκτή απόδοση 1,95.

Και τρίτη και τελευταία μας στάση στο El Molinón. Εκεί όπου κοντράρονται 2 από τα ''πουλέν μου'' στη Segunda Division. Η Χιχόν μετά την αλλγή προπονητή κέρδισε 2-1 την Αμερία και 2-4 τη Ρεάλ Β' για το πρωτάθλημα και την Πέμπτη κέρδισε 1-0 την Οσασούνα για το Copa Del Rey. H ''Σάμπα'' μετά το εκπληκτικό ξεκίνημά της,  ήρθε η κάμψη, όπου σε 4 αγώνες μάζεψε 1 βαθμό. Άσσο το βλέπω αλλά θα ήθελα κάτι παραπάνω από το μικρό 1,60.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου