expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΙΠΛΟ

Καλησπέρα στη παρέα του Betgame! Εκπληκτική μέρα για την ομάδα μας η Πέμπτη, καθώς πέρασαν τόσο η πρόταση της ημέρας, η βόμβα της ημέρας, αλλά και το Match of the day. Δεν μένουμε όμως εκεί, καθώς ο αγώνας με το θηρίο συνεχίζεται και δε μας παίρνει να χαλαρώσουμε καθόλου. Αγωνιστική δράση στην Ισπανία λοιπόν και πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε.




Στο Λα Ροζαλέδα η Μάλαγα φιλοξενεί την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι κράτησαν το 0-0 στην Παμπλόνα, κόντρα στην Οσασούνα. Από την άλλη η Βαλένθια κέρδισε 1-0 την Εσπανιόλ με ανύπαρκτο πέναλντι στο 89'. Για τους ομίλους του CHL πέρασαν και οι δύο στους 16. Οι νυχτερίδες είχαν μια μέρα παραπάνω ξεκούραση από την Μάλαγα που έπαιξε στην μακρινή Αγ. Πετρούπολη. Παρά την απουσία του εικονιζόμενου ( Soldado) πιστεύω πως ήρθε η ώρα για το πρώτο διπλό των νυχτερίδων στη Primera. Διπλό ρίσκου και 3,50!!

Στο άλλο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει, θα πάω με τη Χιχόν και το διπλό στην έδρα της Έρκουλες. Γνωρίζω ότι η Χιχόν έχει πολλά κενά στην άμυνα, αλλά έχει εκπληκτική επίθεση!! Αν επιτέλους παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της, θα κερδίσει την πρωτελευταία Έρκουλες, η οποία έχει και την τρίτη χειρότερη άμυνα με 23 γκολ παθητικό. Στο 2,60 το διπλό.

Αυτή τη δυάδα θα παίξω σήμερα από την Ισπανία, όπου αν επιβεβαιωθεί θα μας επιστρέψει 9,1 φορές τα χρήματα μας.

Να έχετε ένα πανέμορφο Σαββατόβραδο και καλή τύχη στις επιλογές σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου