expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΥΧΤΕΡΙΔΕΣ

Καλημέρα στη παρέα του Betgame! Εχθές η μέρα στην Ισπανία ήταν τραγική! Και για να μη κατηγορούμε πάντα τις ομάδες που δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, εχθές έκανα λάθος στην επιλογή της Εσπανιόλ. Και ενώ το είχα πει, το είχα γράψει, το είχα δει live ότι η Εσπανιόλ ήταν ΧΑΛΙΑ την περασμένη εβδομάδα, εχθές την πίστεψα και έκανα ένα τεράστιο στοιχηματικό λάθος. Το ένστικτό μου δεν με ακολούθησε. Όσο για τη Χιχόν δε το μετάνιωσα. Και σήμερα να γινόταν το παιχνίδι πάλι διπλό θα το έβαζα. Την Γουαδαλαχάρα την έπαιζε μονότερμα. Τέλος πάντων. Πάμε στο σήμερα.
Για σήμερα το πρόγραμμα δε μου λέει κάτι. Από μεγάλα σημεία μόνο η Βαλένθια μου κάνει ένα κλικ και από τα μικρομεσαία η Βιγιαρεάλ. Δεν θα ασχοληθώ με τα 1,20 - 1.30 των Μπάρτσα, Ατλέτικο, Ρεάλ.
ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ: H Βαγιαδολίδ έπαιξα έξυπνα στην Παμπλόνα και έφυγε με το τρίποντο της νίκης, ύστερα από το γκολ του Έμπερτ στο 83'. Ο σκόρερ, όπως και οι αμυντικοί Βαλιέντε και Σερένο θα λείψουν από το σημερινό παιχνίδι. Η Βαλένθια έχει πάρει τα πάνω της και μετά τη νίκη της επί της αήττητης μέχρι τότε Ατλέτικο, φιλοδόρησε με 4 τέρματα και την Μπάτε για το Champions League. H Βαγιαδολίδ τα παλεύει όλα τα παιχνίδια, αλλά θα πάω με το διπλό των νυχτερίδων, που πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για το πρώτο τους φετινό διπλό στη Primera.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΜΟΥΡΘΙΑ: Στη δύσκολη έξοδο που είχε το ''Κίτρινο υποβρύχιο'' στη Σόρια προηγήθηκε στο 78' αλλά δεν μπόρεσε να φύγει με το διπλό, καθώς 3' πριν τη λήξη ισοφαρίστηκε από τη Νουμάνθια. Η Μούρθια χωρίς να παίξει καλά έχασε στην έδρα της με 0-1 από τη Χιρόνα. Σήμερα θα έχει και κάποιες απουσιούλες και έτσι είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαρία για τη Βιαγιαρεάλ να πλησιάσει την Έλτσε στην κορυφή, η οποία εχθές έμεινε στο 0-0 με τη Χερέθ.

Καλά να περνάτε και καλή επιτυχία στα δελτία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου