expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΑΣΣΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ 2 G/G

Την Καλημέρα μου σε όλους τους φίλους του Betgame! Είμαστε στο 1/3 της σεζόν στην Ισπανία και ομολογώ ότι είναι μια περίεργη χρονιά, τόσο στη Primera αλλά κατα κύριο λόγο στη Segunda, εκεί όπου δεν υπάρχουν ομάδες τρένα (η Έλτσε πήγε να πάρει αυτόν τον τίτλο, αλλά φαίνεται πως εκτροχιάζεται). Οι περισσοτέρες ομάδες παρουσιάζουν μεγάλη αστάθεια και στα αποτελέσματα τους, αλλά και στην απόδοσή τους (δείτε το χθεσινό Χιχόν-Πονφερανδίνα). Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε για σήμερα, ευελπιστώντας να έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές.
ΟΣΑΣΟΥΝΑ-ΜΑΛΑΓΑ: Βλέπω Οσασούνα κοντά στο 3,00 και δεν μ'αφήνει αδιάφορο. Είναι ομάδα με νεύρο, με πάθος, πεισματάρα και δε τα παρατάει εύκολα. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα με εξέθεσε ανεπανόρθωτα. βγάζωντας διπλό με 0-3 μέσα στην Εσπανιόλ. Από την άλλη η Μάλαγα αρχίζει και κάνει νερά. Από τη μία λογικό, γιατί χωρίς μεγάλο ρόστερ, παίζει 2 παιχνίδια την εβδομάδα σε πρωτάθλημα και CHL και κάπου είναι λογικό να κάνει κοιλιά στο παιχνίδι της. Θα πάω με τον άσσο, γνωρίζοντας ότι η Μάλαγα είναι καλύτερη ομάδα, αλλά το momentum είναι ιδανικό για νίκη της Οσασούνα.

ΡΕΑΛ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Άσσο 1,15 Ρεάλ κόντρα στην Μπιλμπάο, ακόμα και να έχει λήξει 10-0 δεν βάζω. Ναι είναι μεγάλο φαβορί η Ρεάλ, αλλά παίζει με μια ομάδα που έχει άγνοια κινδύνου και ξέρει να σκοράρει στη κόντρα. Να μη ξεχνάμε ότι η Βασίλισσα έχει και μεγάλο παιχνίδι τη Τρίτη κόντρα στη Σίτι στο Μάντσεστερ. Θα πάω με το G/G και το 1,72. Άλλωστε η Μπιλμπάο έχει σκοράρει σε 8 από τις 9 τελευταίες επισκέψεις της στο Μπερναμπέου.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΧΕΡΕΘ: Για το πρωτάθλημα της Segunda είπαμε. Υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν ιδανικός ο Άσσος για τη Λας Πάλμας. Έχει 4/4 με 7-2 γκολ και παίζει εξαιρετικά. Από την άλλη η Χερέθ στα 6 τελευταία έχει δεχθεί μόλις 3 γκολ και παρουσιάζεται αρκετά τυχερή, καθώς αν εξαιρέσουμε το αστρονομικό 1-5 που κέρδισε μέσα στη Έρκουλες (ούτε οι ίδιοι οι παίκτες της δε το πιστεύουν) σε όλα τα άλλα παιχνίδια, πήρε βαθμό, ή βαθμούς με μία μόνο φάση. Γι'αυτό το λόγο θα πάω με το G/G που πληρώνει 1,83.

Καλή στοιχηματική και όχι μόνο μέρα να έχετε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου