expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

SUPERLEAGUE ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Καλημέρα στη παρέα του Betgame! Εχθές ο Π.Α.Ο.Κ δεν μας έκανε το χατίρι να ξεκινήσει δυνατά το παιχνίδι, με σκοπό να το καθαρίσει και έτσι συμβιβάστηκε με το φτωχό 1-0 που του χάρισε τους 3 βαθμούς και εμάς μας άφησε με την  όρεξη.... Σήμερα όμως έχει δράση και πάμε γρήγορα γρήγορα να δούμε τι θα κρατήσουμε...
Στο Ατρόμητος-Λεβαδειακός, η ομάδα του Περιστερίου προσπαθεί να συνέλθει από την ψυχρολουσία της προηγούμενης αγωνιστικής, καθώς προηγούνταν μέχρι το 89' με 0-2 επί της Βέροιας και κατάφερε να ισοφαριστεί!!! Από την άλλη η ομάδα του Κομπότη ήταν κακή στην εντός έδρας ήττα από τον Πανθρακικό και σήμερα θα παίξει με απουσίες, καθώς θα λείπουν οι Ναπολεόνι, Κουτσόπουλος, Κυριακίδης. Πιστεύω πως ο Ατρόμητος θα το πάρει το τρίποντο γιατί απλά είναι καλύτερος και θα εκμεταλευτεί τις απουσίες του αντιπάλου της. Άσσος και 1,70.

Το άλλο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει είναι το Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Κομοτηνής προέρχεται από σπουδαίο διπλό στη Λειβαδιά με το επιβλητικό 0-3!! Από την άλλη ο ΠΑΣ προηγήθηκε επί του Πανιωνίου και χωρίς να το καταλάβει έχασε με 1-2. Σήμερα το μόνο που δε θέλει καμία από τις 2 ομάδες είναι να χάσουν. Θα γίνει κλειστό παιχνίδι, με την ισοπαλία να είναι το επικρατέστερο αποτέλεσμα. Ευνοεί και η παράδοση που  θέλει την ομάδα των Ιωαννίνων να μη χάνει στην Κομοτηνή. Ισοπαλία λοιπόν και 3,00 απόδοση.

Επίσης θεωρώ σχεδόν βέβαιη τη νίκη του Παναθηναικού, αλλά το 1,30 είναι αποτρεπτικό για τη δική μας τσέπη.

Καλή τύχη στα δελτία σας να έχετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου