expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ

Η φίλοι μας οι Ισπανοί, μικροί μεγάλοι, είναι έτοιμοι για ακόμη μία μάχη και εμείς με τη σειρά μας είμαστε έτοιμοι να πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα και να πάμε ταμείο. Βέβαια το έργο μας δε θα είναι καθόλου εύκολο, καθώς θα ρισκάρουμε αρκετά. Πάμε όμως να δούμε γρήγορα γρήγορα τι θα κρατήσουμε.
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΝΤΕΠΟΡ: Τα είχαμε πει για την Βαγιεκάνο ότι είναι κακή ομάδα και ότι το ξεκινημά της ήταν βασισμένο στην τύχη. Σε 3 παιχνίδια λοιπόν δέχθηκε 12 τέρματα με αποκορύφομα τα 6 της περασμένης εβδομάδας από την Βαγιαδολίδ. Από την άλλη η Ντέπορ έφαγε τάλιρο στο Μπερναμπέου, αλλά η ήττα της ήταν στο πρόγραμμα. Την Ντέπορ την έχω για πολύ ψυλότερα φέτος και βέβαια σίγουρα ποιο πάνω από την τραγική Ράγιο. Το διπλό που πληρώνει 3,20 είναι στοιχηματική ευκαρία και θα το ποντάρω.

ΠΟΝΦΕΡΑΝΔΙΝΑ-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Εδώ θα πάμε καθαρά με τη φόρμα και το ''πουλέν'' μας, τη Σαμπαντέλ. Όταν μια ομάδα έχει 5/5 (μαζί με τον αγώνα κυπέλλου) και με μ.ο γκολ τα 3 δε γίνεται να μη την ακολουθήσουμε. Είναι δύσκολο η έξοδος για τη ΄΄Σάμπα΄΄ καθώς η Πονφερανδίνα δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Το διπλό ωστόσο του 3,80 θα είναι στις επιλογές μας.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΑΛΜΕΡΙΑ: Όταν μια ομάδα έχει 1-3-3  αγνοεί τη νίκη στα 6 τελευταία και βρίσκετε στη 17η θέση δε γίνεται να τη δίνεις φαβορί κόντρα στην 3η του πρωταθλήματος με μόλις μία ήττα 4-2-1. Για όσους δεν κατάλαβαν θα κρατήσω την Αλμερία με απόδοση 3,30. Το στοίχημα είναι αποδόσεις και η συγκεκριμένη, άσχετα αν βγει ή όχι, θεωρείτε value for bet.

Έχουμε επιλογές με αρκετό ρίσκο, οπότε και ένα λαθάκι στο δελτίο μας, μπορούμε να βάλουμε.

Καλή επιτυχία στα δελτία σας....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου