expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ

Τη καλησπέρα μου στην παρέα του Betgame! Επιστρέφουμε σε ρυθμούς πρωταθλήματος και το μόνο που θα κυνηγήσουμε σήμερα, είναι να σκοράρουν και οι έξι ομάδες στα τρία παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν. G/G επομένως και πάμε να τα δούμε γρήγορα γρήγορα.ΡΕΑΛ-ΘΕΛΤΑ: Το ότι θα κερδίσει η Ρεάλ, είναι λίγο πολύ αναμενόμενο.... Το 1,15 όμως δεν μας αγγίζει.  καθώς η Θέλτα δεν είναι ομάδα που θα κλειστεί, αλλά  θα παίξει το παιχνίδι της. Από την άλλη η Βασίλισσα έχει προβλήματα στην άμυνα με τους Μαρσέλο, Κοεντράο και Αρμπελόα να απουσιάζουν. Επομένως θα πάμε με το G/G που πληρώνει 1,85

ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Δυνατή στην έδρα της η Βαλένθια θα κυνηγήσει τη νίκη από την αρχή. Το ότι θα σκοράρει το θεωρώ σίγουρο. Από την άλλη η Μπιλμπάο αμυντικά, προφανώς και έχει προβλήματα δέχεται για πλάκα γκολ, αλλά μπροστά είναι ικανή να βάλει και τρία. Με σημείο δεν μπλέκω. Θα παω με το G/G που πληρώνει 1,72. Περισσότερο από το 1,61 του άσσου.

ΧΙΧΟΝ-ΑΛΜΕΡΙΑ: Νέα εποχή για τη Χιχόν που από την Πέμπτη έχει νεό προπονητή τον Jose Ramon Sandoval πρώην της Ράγιο Βαγιεκάνο. Σκοράρει σχεδόν πάντα στο Molino και το ίδιο περιμένω να κάνει και σήμερα. Μία από τα ίδια και η Αλμερία που σε όλα τα εκτός της έχει σκοράρει τουλάχιστον από μία φορά. Προφανής επιλογή λοιπόν το G/G και σε απόδοση 1,72.

Αυτά για σήμερα από την Ισπανία. Κάπως καλύτερο το πρόγραμμα την αυριανή μέρα.

Καλή επιτυχία στα δελτία σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου