expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Καλησπέρα στην παρέα την Betgame! Αγωνιστική δράση στην Ισπανία σήμερα, με τους μικρούς ταυρομάχους να συνεχίζουν το μαραθώνιο τους. Το πρόγραμμα όμως δεν βοηθάει και τόσο πολύ για την επιλογή σημείων. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε  σήμερα για ένα χαλαρό Bet.


ΛΟΥΓΚΟ-ΜΟΥΡΘΙΑ: Ένα παιχνίδι όπου και οι δύο ομάδες προσεγγίζουν επιθετικά όλα τα παιχνίδια τους. Μπροστά το γκολάκι το έχουν και οι δύο, αλλά πίσω είναι επιρρεπείς στο λάθος. Σημαντική απουσία για τη Μούρθια, ο γνωστός από τη θητεία του στον ΆΡΗ  ο Ναφτί. Επιλογή το G/G και με ρίσκο ο Άσσος.

ΜΠΑΡΤΣΑ Β'-ΧΙΧΟΝ: Tην ήττα μετά από πέντε αγώνες γνώρισε την προηγούμενη εβδομάδα η Μπάρτσα. Η Χιχόν έρχεται με τη ψυχολογία στο ζενίθ, μετά τη νική της επί της Βιγιαρεάλ. Η Μπάρτσα έχει και απουσιούλες λόγω Εθνικών ομάδων. Θα πάω με το διπλό γνωρίζοντας ότι ρισκάρω πολύ, καθώς η Χιχόν δεν παίζει και πολύ καλά. Αλλά κάτι 4,50 είναι υπερβολικά για μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο.

ΧΕΡΕΘ-ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ: Άσσος ενστίκτου για τη Χερέθ. Ξέρω ότι ποντάρω σε αλλοπρόσαλλη ομάδα, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Από την άλλη η Σανταντέρ είναι σφιχτή σε όλα της τα παιχνίδια και προσπαθεί να τα κλέψει, παίζοντας αμυντικά και με αντεπιθέσεις. Σήμερα όμως θα έχει τρεις σημαντικές απουσίες διεθνών (έναν σε κάθε γραμμή) και πιστεύω πως θα λυγίσει στο ''Τσαπίν''. Άσσος και 2,40.

ΤΡΙΑΔΑ: ΛΟΥΓΚΟ-ΧΙΧΟΝ-ΧΕΡΕΘ.

Καλό Σαββατόβραδο να έχετε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου