expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

VAMOS ALMERIA

Πάμε να δούμε και την αγωνιστική στην Ισπανία όπου μικροί και μεγάλοι έχουν πλήρη αγωνιστική δράση... Οι επιλογές μας όμως θα είναι περιορισμένες, με μία επιλογή από την Primera και δύο επιλογές από τη Segunda...

ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ:  Εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που οι ομάδες του δεν φημίζονται για την καλή τους αμυντική λειτουργία. Η Μαγιόρκα στα δύο πρώτα παιχνίδια (κέρδισε την Εσπανιόλ εντός με 2-1 και έφερε ισοπαλία εκτός με την Μάλαγα 1-1). Από την άλλη η Σοσιεδάδ έχασε στην πρεμιέρα με 5-1 από την Μπαρτσελόνα εκτός και κέρδισε με ανατροπή 2-1 την Θέλτα εντός. Και σ'αυτό το παιχνίδι πιστεύω θα έχουμε γκολ εκατέρωθεν και το G/G με απόδοση 1,80 το κρατάμε.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ: Ομάδα για Primera είναι η Βίγια, που από τη μέση και μπροστά πετάει φωτιές. Στο προηγούμενο παιχνίδι με την Σαμπαντέλ από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε και κόλλησε στο 0-0. Σήμερα όμως κόντρα στην Γουαδαλαχάρα, η οποία έχασε 1-5 από την Χιρόνα έχει την ευκαιρία για μια ευρεία νίκη. Δεν θα ασχοληθώ με τον άσσο του 1.40, αλλά θα ασχοληθώ με το Over του 1,80 που μπορεί να το βγάλει και μόνη της η Βίγια, αλλά έχει τις δυνατότητες να συμβάλλει και η Γουαδαλαχάρα.

ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ Β': Εδώ θα ασχοληθούμε με το σημείο της αγωνιστικής για εμένα. Την Αλμερία την είδα και στα δύο της παιχνίδια και η αλήθεια είναι ότι με εντυπωσίασε. Παίζει με την Ρεάλ Β' η οποία μπορεί να σκοράρει αλλά δέχεται και γκολ για πλάκα. Η Αλμερία δεν θα χαριστεί στα αμυντικά λάθη των φιλοξενούμενων και ο άσσος που μας προσφέρεται στα 2,00 φράγκα θα επαληθευθεί για πλάκα..

Αυτά για σήμερα και για την Ισπανία. Τα λέμε και πάλι αύριο με αρκετές επιλογές για στοιχηματισμό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου