expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΡΙΑΔΑ EUROPA LEAGUE

Χαιρετίζω την παρέα του Betgame. Εβδομάδα Ευρωπαικών υποχρεώσεων για πάρα πολλές ομάδες με την πρώτη αγωνιστική του Champions League να ολοκληρώνεται εχθές και σήμερα παίρνουν τη σκυτάλη οι ομαδές του Europa League. Πόλλες θεωρητικά μεγάλες ομάδες θα παρατάξουν εναλλακτική ενδεκάδα, καθώς προτιμούν να έχουν τα μεγάλα τους όπλα ετοιμοπόλεμα για τη μάχη των πρωταθλημάτων τους. Άρα πάμε προσεκτικά και συντηριτικά, καθώς πάντα η πρώτη αγωνιστική κρύβει εκπλήξεις...
Κάθε πρόβλεψη για σημείο, ίσως να αποδειχθεί παγίδα, γι'αυτό και σήμερα θα κρατήσουμε τρία παιχνίδια με την επιλογή να σκοράρουν και οι έξι ομάδες, από τα ζευγάρια που επιλέξαμε.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Φύση επιθετικές ομάδες και οι δύο, με το σκεπτικό να βάλουμε ένα περισσότερο από αυτά που θα φάμε.. Επιλογή το G/G και μάλιστα σε απόδοση 1,80 που κρίνετε ικανοποιητική.

ΤΒΕΝΤΕ-ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Ότι ισχύει για το ποιο πάνω ζευγάρι ισχύει και γι'αυτό. Η Τβέντε δέχθηκε γκολ και στα 2 παιχνίδια με την Μπούρσα. Στην Ολλανδία πατάει κορυφή έχοντας το απόλυτο με 15 βαθμούς σε 5 αγώνες και με 15 γκολ ενεργητικό (3 ανά αγώνα). Από την άλλη το Αννόβερο είναι φωτιά μπροστά με 9 γκολ ενεργητικό (3 ανά αγώνα). Το ένα γκολάκι το έχουν και εμείς έχουμε το G/G σε απόδοση 1,70.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΡΟΖΕΜΠΟΡΓΚ: Εδώ το ζευγάρι μπορεί να μη μας βγάζει εκ πρώτης όψεως το G/G, θα το ποντάρουμε όμως, διότι καμία από τις δύο ομάδες δεν παίζει παιχνίδι σκοπιμότητας. Ίσα ίσα και οι δύο κυνηγούν τη νίκη. Δεν εμπιστεύομαι την άμυνα των Αυστριακών που πιστεύω ότι θα δεχθούν τουλάχιστον ένα τέρμα, αλλά και μπροστά έχουν την ποιότητα να σκοράρουν κόντρα στην γερασμένη άμυνα των Νορβηγών. Εδώ το G/G το βρίσκουμε στο 1,80.

Αυτά τα λίγα για σήμερα... Σας εφιστώ και πάλι την προσοχή σας. Το σημερινό πρόγραμμα ενδεχομένως να είναι η χαρά των book....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου