expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ

Καλησπέρα και από εμένα σε όλη την παρέα του Betgame! Φουλ αγωνιστική δράση και αυτό το Σ/Κ στην Ισπανία. Σήμερα το παιχνίδι μας θα έχει αρκετό ρίσκο και πολύ Segunda Division. Πάμε όμως να δούμε τι θα κρατήσουμε απόψε.
Αρχικά θα κρατήσουμε τον άσσο για την Σεβίλλη, όπου και και υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η Μπάρτσα δεν πατάει καλά μέχρι στιγμής, άσχετα αν ακόμη δεν το έχει πληρώσει. Δείχνει να παίζει με το ζόρι και τις λείπει η εκρηκτικότητα που είχε τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τη Γρανάδα 2-0 με γκολ στο 87' και στο 90'. Σήμερα θα λείπουν και οι Πικέ, Πουγιόλ, Ινιέστα, Αντριάνο. Από την άλλη η Σεβίλλη έχει φορμαριστεί κέρδισε και την Ντέπορ με 0-2, ύστερα από τη νίκη επί της Ρεάλ και μέχρι στιγμής έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Συγγνώμη αλλά 1,50 Μπάρτσα δε θα πάρω. Μου κάνουν τα 6,00 φράγκα του άσσου και θα τον τιμίσω....

Στη Segunda θα κρατήσω αρχικά τον άσσο της Σανταντέρ που έχει πάρει μπρος και παίζει εντός με την τραγική Νουμάνθια στα εκτός της. Ο άσσος του 2,20 είναι καλός.
Επίσης θα ποντάρω στο τρενάκι  που λέγεται Σαμπαντέλ και μοιράζει τριάρες παντού. Παίζει κόντρα στο μπάζο τη Γουαδαλαχάρα που σε 6 ματς έχει δεχθεί 17 γκόλ. Σήμερα αν είναι στοιχειωδώς σοβαρή θα κερδίσει άνετα και θα μας προσφέρει τον άσσο του 1,75.
Και η τρίτη μας επιλογή θα είναι το Over στο παιχνίδι Έλτσε-Ουέλβα. Η Έλτσε σκοράρει εύκολα και η Ουέλβα δέχεται εύκολα το γκολ. Over που μπορεί να το βγάλει και μόνη της η γηπεδούχος, αν δεν βοηθήσει η ''Ρέκρε''.

Αυτά για σήμερα από Ισπανία. Ελπίζω η επίσκεψη του Επίτιμου..... Στον Σάντσες Πιθχουάν να μας βοηθήσει να πληρωθούμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου