expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ.....

Καλησπέρα σε όλη την παρέα τοθ Betgame. Εχθές πέσαμε μέσα στην επιλόγη μας, καθώς το διπλό της Σαμπαντέλ που πήρε πλέον φόρα, επιβεβαιώθηκε με απόδοση 5,75 παρακαλώ και μάλιστα με ανατροπή ( 2-0 έχανε στο ημίχρονο) και επιπλέον επιβεβαιώθηκε και το G/G. Πάμε όμως στο σήμερα όπου η αγωνιστική τόσο σε Primera, όσο και σε Segunda κρύβουν σημεία.
ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΘΕΛΤΑ: Η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά στο Καμπ Νόου και έχασε με 1-0 από την Μπάρτσα. Στην πρεμιέρα απέσπασε ισοπαλία στο Μπερναμπέου με σκορ 1-1. Η ομάδα δείχνει ότι έχει δυνατότητες, στην έδρα της είναι πάντα δυνατή και κάτι παιχνίδια όπως το αποψινό με την Θέλτα βρίσκει τον τρόπο να τα κερδίζει. Η Θέλτα έκανε την πρώτη της νίκη την προηγούμενη αγωνιστική (2-0  την Οσασούνα). Πάμε με τον άσσο του 1,50 και την πρώτη νίκη των "Νυχτερίδων"

ΣΕΒΙΛΛΗ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ:  Εδώ θα πάμε με το "θηρίο". Η Ρεάλ έμεινε πίσω στη βαθμολογία και δεν την παίρνει για νέα γκέλα. Έχει πάρει τον αέρα της Σεβίλλης καθώς σε 5 παιχνίδια στο Πιθχουάν της έχει βάλει 17 γκολ. Το 1,60 για εκτός έδρας παιχνίδι της ''Βασίλισσας'' είναι καλό και περιμένουμε τον Ρονάλντο και την παρέα του να κάνουν "Πάρτι".

ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ-ΟΥΕΛΒΑ: Θα εμπιστευτώ τον άσσο της Σανταντέρ για σήμερα, καθώς μου δείχνει σημάδια βελτίωσης. Ήδη στο κύπελλο πήρε την πρόκριση κόντρα στην Λούγκο εκτός έδρας και σήμερα φιλοξενεί την Ουέλβα, η οποία είναι πολύ επιπόλαιη στο παιχνίδι της και συν της άλλης παρουσιάζει πολλά κενά στην άμυνα της. Θα πάω με την πρώτη νίκη για τη Ράσινγκ που πληρώνει 2,40.

Και η βόμβα της αγωνιστικής, με βάση τις αποδόσεις και μόνο είναι το διπλό της Σπόρτινγκ Χιχόν στην έδρα της Έλτσε. Πιστεύω ότι οι Book υποτιμούν τις δυνατότες των Αστούριων και περίμενα ποιο ισσοροπημένες τις αποδόσεις.  Θα πάμε με την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για τη Χιχόν και συνάμα την πρώτη ήττα της Έλτσε. Το διπλό μας προσφέρεται στο 3,60.

Καλό απόγευμα να έχετε και καλή τύχη στις επιλογές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου