expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ

Η σημερινή Superleague, μας έχει έναν άσσο κατ'εμέ δυνατό και ένα παιχνίδι που θα πάμε με τα γκολ. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι αυτά τα παιχνίδια που θα μας απασχολήσουν....
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Σήμερα θα τελειώσει το ψέμα που λέγεται Πανιώνιος. Τον έχω δει και στις 3 νίκες του και μπορώ να πώ ότι είναι κάτι παραπάνω τυχερή ομάδα!! Στη Βέροια έπρεπε να χάσει και κέρδισε 0-1 και την Δευτέρα Η νίκη του επί του Ο.Φ.Η ήρθε με 2 απίστευτα αυτογκόλ. Από την άλλη ο Λεβαδειακός τα έχει με την τύχη του, καθώς το Σάββατο κόντρα στην Βέροια έχασε πέναλντι, είχε 3 δοκαριά και τελικά κόλλησε στο 0-0. Σήμερα θα πάμε με τον άσσο της Λειβαδιάς γιατί και καλύτερο ρόστερ έχει από τον Πανιώνιο και ποιο έμπειρο προπονητή και ήρθε η ώρα να γυρίσει η τύχη πλευρά. Άσσος για την ομάδα του Κομπότη και απόδοση γύρω στο 1,90.

ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟΚ: Αμφίρροπο παιχνίδι σημέρα στα πηγάδια με δύο ομάδες που έχουν στόχο την πεντάδα. Η Ξάνθη θα πάει το ματσάκι για το 1-0, αλλά ο Π.Α.Ο.Κ το ένα γκολ το έχει και μπροστά, αλλά και πίσω. Πιστεύω ότι το G/G με απόδοση 2,37 έχει αξία και θα το τιμήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου