expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΝΑΤΗ ΤΡΙΑΔΑ

Καλημέρα σας. Μακάρι να είναι η σημερινή μέρα καλή και να μην έχει την γκίνια τη χθεσινή. Γιατί περί γκίνιας μόνο μπορείς να μιλήσεις, όταν η Σανταντέρ δέχεται το γκόλ της ισοφάρισης στο 80φεύγα και ενώ είναι πολύ καλύτερη και έτσι μας χαλάει την τριάδα με Έλτσε Over και Σαμπαντέλ άσσο. Και επίσης χάνουμε το μονό αποδεκτό της Σεβίλλης στο 87' και στο 89' και ενώ κέρδιζε με 2-0. Είπαμε ότι η Μπάρτσα είναι τυχερή και θα την κοντράρω και πάλι με την πρώτη ευκαιρία.Πάμε όμως στο σήμερα, όπου τα σημεία είναι πολύ λίγα και τα παιχνίδια δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον.
Ξεκινάμε από το ματς Γρανάδα-Θέλτα. Πολύ θα ποντάρουν στη νίκη της Γρανάδα, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Μπορεί να αμύνεται καλά. αλλά στο δημιουργικό κομμάτι υστερεί πολύ. Από την άλλη η Θέλτα μπορεί να εκμεταλευτεί τους χώρους που θα δημιουργηθούν και ένα γκολάκι θα το βάλει. Για μένα καλύτερο σημείο από το G/G δεν υπάρχει και πληρώνει και 1,83.
Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μ.  Η Ατλέτικο μπορεί μπροστά να πετάει φωτιές, αλλά πίσω είναι τρύπια. Η Εσπανιόλ καίγεται για βαθμούς και δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Θα πάω με το G/G και το 1,61 και θα αφήσω στην άκρη το διπλό λόγο ενστίκτου.
Τρίτη μας επιλογή θα είναι ο άσσος της Αλμερία. Ο εικονιζόμενος είναι ο προπονητής της Χέρκουλες (Juan Carlos Mandia)  ο οποίος απολύθηκε μεσοβδόμαδα, αλλά τελικά παρέμεινε στον πάγκο της ομάδας, λόγο του ότι  η διοίκηση δεν μπόρεσε να καταβάλει το ποσό της αποζημίωσης. 3/3 νίκες  η Αλμερία εντός και 3/3 ήττες η Έρκουλες εκτός. Θα πάω με τον άσσο του 1,60 και θα στηρίξω ομάδα που του χρόνου θα είναι στην Primera.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου