expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ

Καλησπέρα στην παρέα του Betgame. Εχθές η Ρεάλ ήταν απογοητευτική και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη. Έτσι μας χάλασε την ισπανική τριάδα και το Match of the day. Δεν πειράζει όμως, σήμερα θα πάμε ταμείο με μία τριάδα.Η πρώτη μας επιλογή θα είναι από τη Βαρκελώνη. Θα εμπιστευτούμε τον άσσο της Εσπανιόλ που κοντράρεται με την Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι δεν γεύτηκαν ακόμη τη χαρά της νίκης και σήμερα κόντρα στην τραγική άμυνα των Βάσκων, θα βρουν τον τρόπο να πάρουν την πρώτη τους νίκη.

Η δεύτερη μας επιλογή θα είναι το G/G στον αγώνα Γρανάδα-Ντέπορ. Οι γηπεδούχοι έχουν δυνατότητες και το απέδειξαν στις 3 πρώτες αγωνιστικές, άσχετα αν δεν έχουν κερδίσει ακόμη. Και οι δύο ομάδες έχουν έφεση στο σκοράρισμα και το G/G με απόδοση 1,80 αξίζει της προσοχής μας.

Και η τρίτη και τελευταία μας επιλογή θα είναι ο άσσος της Βιγιαρεάλ. Ξεκούρασε μεσοβδόμαδα στο κύπελλο αρκετούς παίκτες με αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό της. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε όπως την περιμέναμε, σαν τρένο και σήμερα κόντρα στην Χέρκουλες δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Άσσος και 1,60.

Καλός απόγευμα και καλή επιτυχία....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου