expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ 1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

   Καλημέρα παίδες και από μένα! Σήμερα η 1η κατηγορία της Γαλλίας περιέχει 3 παιχνίδια και θα ασχοληθούμε και με τα δύο από αυτά.


ΜΠΟΡΝΤΟ-ΑΖΑΞΙΟ
Η Μπορντό την Πέμπτη έριξε τεσσάρα στη Μπρίζ και λογικά θα έχει μία κούραση στο παιχνίδι της. Γενικά φέτος δεν είναι ομάδα που τρώει και εύκολα γκολ. Από την άλλη, στην Αζαξιό θα λείπει ο Μούτου, που τραυματίστηκε στην προπόνηση. Αν δούμε την προϊστορία των ομάδων και σκεφτούμε την κούραση της Μπορντό και την ανικανότητα σκοραρίσματος στα εκτός της Αζαξιό, το χεράκι μου πάει για αυτό το ματς στην επιλογή 2-3 γκολ (1,75)

ΜΑΡΣΕΪΓ- ΕΒΙΑΝ
 Η Μαρσέιγ την Πέμπτη κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας από τη Φενέρ σε ένα ματς που έχανε με σκορ 2-0. Έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Εβιάν πανηγύρησε την πρώτη της νίκη με 3-0 επί της νεοφώτιστης Μπαστιά. Επομένως, σήμερα θα έχει και ανεβασμένη ψυχολογία. Η λογική και τα νούμερα συμβαδίζουν με το ποντάρισμα του άσσου. Αλλά με τέτοιο ποσοστό δεν αξίζει να ασχοληθείς. Πιστεύω ότι σήμερα ένα γκολάκι θα το βάλουν και οι δύο........g/g στο 1,85.

Αυτά για σήμερα από μένα. Καλή τύχη σε όλους....



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου