expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

PRIMERA DIVISION - ΕΚΤΙΜΗΣΗ

   Να 'μαστε και πάλι εδώ, ύστερα από μια μέρα ξεκούρασης εποφελούμενοι της Αργίας του 15Αύγουστου. Eπιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς όμως, εννόψει της πρεμιέρας της Primera αλλά και της Secunda Division.

  Η Primera θα μας ξενυχτήσει τις πρώτες αγωνιστικές, (και αυτό λόγο καύσωνα) καθότι κάθε μέρα (Σάββατο-Κυριακή-Δευτέρα) το πρώτο παιχνίδι θα ξεκινάει στις 20:00 ώρα Ελλάδος και το τελευταίο στις 00:00.
  Πριν 2 ημέρες σας είχαμε παραθέσει τις μεταγραφικές κινήσεις όλων των ομάδων της Primera. Βεβαία δεν είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή την ενημέρωση ότι ο "δικός μας" Θεοφάνης Γκέκας συμφώνησε σε όλα με την Λεβάντε και υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια. Από εκεί και πέρα η μεταγραφή του Λόυκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να θεωρείτε σίγουρη, διότι ο Κροάτης σταρ, μεταβαίνει από στιγμή σε στιγμή στη Μαδρίτη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Special One. Στον αέρα βρίσκετε η ανανέωση του Γιορέντε στην Αθλετίκ, με τον βάσκο επιθετικό να είναι έτοιμος να υπογράψει σε μία εκ των Γιουβέντους ή Άρσεναλ. Επίσης η Αθλέτικ φημολογείτε ότι έβαλε στα ταμεία της περίπου 40 εκ. ευρώ από την πώληση του Χάβι Μαρτίνεθ στην Μπάγερν Μονάχου.  Μία ακόμη είδηση είναι ότι η Μπάρτσελόνα πιέζει την Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ για να αποκτήσει τον Άλεξ Σονγκ, έναν ποδοσφαιριστή που έχει τα χαρακτηρισρικά του Yaya Toure.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: Δεν χρειάζονται πολλά σχόλια, το πρωτάθλημα θα πάει σε μία εκ των Ρεάλ και Μπάρτσα. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η Ρεάλ θα κάνει το repeat. Η μεγάλη διαφορά των 2, είναι ο προπονητής και αν προστεθεί και ο Μόντριτς στο ρόστερ θα είναι ένα κλικ ποιο μπροστά από τους Μπλαουγκράνα.

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: Για έξοδο στο Champions League είμαι σχεδόν σίγουρος για την Βαλένθια (3η θέση) και από εκεί και πέρα για μία θέση θα παλέψουν Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπιλμπάο  και Σεβίλλη με την Ατλέτικο να συγκεντρώνει περισσότερους πιθανότητες για την 4η θέση  και να ακολουθεί η Μπιλμπάο και ποιο πίσω η Σεβίλλη.

EUROPA LEAGUE: Για μια θέση στο επόμενο Europa League θα παλέψουν το Λεβάντε, η Εσπανιόλ και η έκπληξη για μένα θα είναι η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Να υπολογίσουμε και τις 2 ομάδες που δεν θα καταφέρουν να μπουν στην τετράδα για το Champions League.

ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ: Ο δρόμος για την Secunda πιστεύω ότι είναι ορθάνοιχτος για τις Βαγιαδολίδ και Βαγιεκάνο και θα παλέψουν για την σωτηρία τους Θέλτα, Μπέτις, Μαγιόρκα και λιγότερο η Γρανάδα.

Ραντεβού το Σάββατο για την έναρξη... Σας παραθέτω και το πρόγραμμα τριημέρου της Primera.

 Σαββατο 18/08

20:00 ΘΕΛΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ
22:00 ΣΕΒΙΛΛΗ-ΧΕΤΑΦΕ
00:00 ΜΑΓΙΟΡΚΑ-ΕΣΠΑΝΙΟΛ

Κυριακή 19/08

20:00 ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΜΠΕΤΙΣ
20:00 ΡΕΑΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ
22:00 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ
00:00 ΛΕΒΑΝΤΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Δευτέρα 20/08

20:00 ΝΤ. ΚΟΡΟΥΝΙΑ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ
22:00 ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ
00:00 ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου