expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

 
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ !!!!!

Επιτέλους θα πω εγώ , αφού το πρωτάθλημα της Γερμανίας είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά στην Ευρώπη.Για σήμερα έχουμε ένα και μοναδικό παιχνίδι. Ντόρτμουντ εναντίον Βέρντερ.Πάμε να το δούμεκαι να το αναλύσουμε.
Οι Βεσταφαλοί έκαναν καλές μεταγραφές και κάλυψαν τα κενά που άφησαν Καγκάβα και Μπάριος.Δεν ξεκίνησε καλά γι αυτούς η χρονιά καθώς ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια από την Μπάγερν στον τελικό του Σούπερ Καπ, και μην σας ξεγελά το σκορ αφου αυτό ήταν 2-0 μόλις στο 11 λεπτό.Θα παλέψει και φέτος για την ''σαλατιέρα'' αλλά δεν νομίζω να το καταφέρει κι αυτο γιατί βλέπω μια Μπάγερν πολύ δυνατή.
Η Βέρντερ από την άλλη έκανε μια ανανέωση του ρόστερ της , αφού έφυγαν αρκετοί παίκτες της με ηλικία 30+ και κάλυψε το κενό τους εκ των έσω με παιδιά από την β' ομάδα καθώς και με κάποιες ποιοτικές μεταγραφές όπως ο Ολλανδός εξτρέμ Ελία.
Αν και στα φιλικά έδειξε το γνωστό της πρόσωπο και ήταν όσα φάμε και όσα βάλουμε φέτος την βλέπω να είναι αρκετα πιο συμαζεμμένη στα μετόπισθεν.
Συμπερασματικά , καταλήγω στο ότι λίγο ότι είναι πρεμιερα και οι οπαδοί της Ντόρτμουντ θα περιμένουν μια εύκολη νίκη και ίσως ανχώσουν τους παίκτες της ομάδας, λίγο ότι πιστεύω σε μια καλύτερη Βέρντερ φέτος, και λίγο ότι ο φετινός μέσος όρος ηλικίας της ομάδας από την Βρέμη έπεσε στα 23 και έτσι θα μπορέσουν να αντέξουν στο πρέσινγκ των παικτών της Ντόρτμουντ και τέλος λίγο ότι το 1,20 είναι το λιγότερο για κλάμματα ,θα στηρίξω την ισσοπαλία στο 4,50 και με λίγο περρισότερο ρίσκο ίσως και ένα σκοράκι 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου