expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΔΥΟ ΒΟΜΒΕΣ ΧΑΛΑΡΑ...

Καλησπέρα και πάλι στην παρέα μας. Γι' αυτή την εβδομάδα ο WizSP θα απέχει από την "ενεργό δράση" διότι έφυγε για Βαρκελώνη. Του ευχόμαστε να περάσει καλά και να επιστρέψει με γεμάτες μπαταρίες. Με την Αγγλία θα ασχοληθώ εγώ σήμερα αλλά και το Σαββάτο. Σήμερα έχουμε Λιγκ Καπ και θα πορευθούμε χαλαρά, ποντάροντας όμως σε δύο βομβίτσες, κυρίως όμως ακολουθώντας το ένστικτο μου με βάση βέβαια την φόρμα των ομάδων...
Πρώτη Βομβίτσα είναι το διπλό της Μπράντφορντ. Ιστορική ομάδα που πριν από κάποια χρόνια έπαιζε στην Premier. Φέτος έφτασε να αγωνίζεται στην League 2 και έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά με σκοπό την άνοδο. Παίζει με μια Γουόντφορντ που έχει ξεκινήσει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Premier. Αναμένεται να ξεκουράσει παίκτες η γηπεδούχος και για την Μπράντφορντ ίσως να είναι μια ευκαιρία να συνέχισει τις νίκες. Με λίγη τύχη κρατάμε το διπλό σε απόδοση κοντά στο 5,50.

Το άλλο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά είναι το Καρλάιλ - Ίπσουιτς. Εδώ θα πάω με τον άσσο για την Καρλάιλ. Παίζει με μια Ίπσουιτς που δεν ξεκίνησε καθόλου καλά στην Championship έχοντας δεχθεί σε 3 αγώνες 7 γκολ και σημείωσε μόνο 2. Από την άλλη η Καρλάιλ είναι ομάδα εκπλήξεων και μέσα στην έδρα της, έχει τις πιθανότητες να πάρει τη νίκη πρόκριση για την επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Άσσος που τον βρίσκουμε κοντά στο 3,50.

Αυτά για σήμερα... Καλό απόγευμα να έχετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου