expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΙΔΟΣ

Πολύ καλημέρα στην παρέα του Betgame. Καλά τα πήγαμε εχθές με την δυάδα που επιλέξαμε να περνάει και να οδηγούμαστε ταμείο. Τα ματσάκια πήγαν όπως πάνω κάτω τα περιμέναμε και τα αναλύσαμε. Οι υποχρεώσεις μας όμως συνεχίζονται, διότι έχουμε πλήρη αγωνιστική δράση το σαββατοκύριακο... Λόγο ανηλημένων υποχρεώσεων αυτό το διήμερο θα μιλήσουμε και για τα ματσακιά τις κυριακής που θα μας απασχολήσουν. Συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με 2 παιχνίδια ανα ημέρα. Πάμε εν τάχυ να τα δούμε και να τα αναλύσουμε. 



 ΘΕΛΤΑ-ΜΑΛΑΓΑ: Η Θέλτα επέστρεψε στην Primera ύστερα από 6 χρόνια απουσίας και θέλει να παραμείνει στην κατηγορία όπου ανήκει. Κράτησε σχεδόν την ίδια ομάδα με πέρυσι και πρόσθεσε στο ρόστερ της 3 παίκτες που θα βοηθήσουν στα σημεία που πονούσε. Από την άλλη η Μάλαγα έμπλεξε με τους "σωτήρες" της, τους Άραβες καθώς πέρυσι έφεραν στην Ανδαλουσία παικταράδες, οι οποίοι όμως έμειναν απλήρωτοι για περισσότερο από 10 μήνες, με αποτέλεσμα οι 5 από αυτούς (Καθόρλα-Ροντόν-Φαν Νιστερλοι-Ροσάριο-Ματάισεν) να φύγουν. Βέβαια δεν ενισχύθηκε με καμία μεταγραφή και αποκλειστικός της στόχος, τουλάχιστον αρχικά θα έιναι να καλύψει τις οφειλές της, έτσι ώστε να μην έχει πρόβλημα αδειοδότησης από την UEFA. Γι'αυτήν ματς ζωής και θανάτου θα είναι τα δύο με τον Παναθηναικό ( το πρώτο την Τετάρτη στην έδρα της) για τα play - offs του Champions League. Θα κρατήσω τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων με την δυνατή τους έδρα και περιμένω το ''Μπαλαίδος" να πάρει φωτιά. Άσσος και 2,30+

ΧΙΡΟΝΑ-ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ: Εχθές αναλύσαμε όλες τις ομάδες της Segunda Division. Είπαμε πως για μένα η έκληξη της χρονιάς ίσως να είναι η Σαμπαντέλ. Μπορεί να πλασαριστεί στην 6αδα αν δέσουν από νωρίς οι μεταγραφές που έκανε. Η Χιρόνα από την  άλλη θα προσπαθήσει να στηριχτεί και φέτος στην έδρα της, μήπως και καταφέρει να σώσει και πάλι την χρονιά. Θεωρώ ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το G/G να προσφέρεται σε απόδοση 2,00+ θα το τιμήσω. Περιμένω να δω πως θα αγωνιστεί η ''Σάμπα" για να την στηρίξω σε λίγες αγωνιστικές....

ΡΕΑΛ Μ.-ΒΑΛΕΝΘΙΑ:  Με το καλημέρα ντερμπάκι για την παρέα του Μουρίνιο και οι ανοιχτοχέρηδες book μας προσφέρουν τον άσσο στο εξωφρενικό 1,20. Ας κερδίσει 10-0 η Ρεάλ. Εγώ δε θα πάρω 1,20 και πόσο μάλλον Αύγουστο μήνα. Η Βαλένθια για μένα είναι το φαβορί για την τρίτη θέση και πιστεύω ότι ένα γκολάκι θα το βάλει.. Κρατάω G/G και απόδοση 1,80.

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ:  Άλλο μέγαλο σημείο της αγωνιστικής το 1,10 της Μπάρτσα σε πρεμιέρα. Δηλαδή αν ήμασταν μήνα απρίλιο με την Μπάρτσα να καίγεται για νίκη πρωταθλήματος, πόσο θα έδιναν??? Όχι δε θα πάρω... Θα πάρω όμως το over 1,5 ημίχρονο σε απόδοση 1,90. Αν είναι τόσο άχαστος ο άσσος ας μπουν μέσα και ας το καθαρίσουν από το ημίχρονο. Εκτός αν μπει κανένα γκολάκι στην κόντρα από την "Σόσι" και απαντήσουν πριν το ημίχρονο οι γηπεδούχοι..


Αυτά τα τέσσερα ματσάκια για Σ/Κ θα κρατήσω..

Δυάδα Σαββάτου: ΘΕΛΤΑ 1 - ΧΙΡΟΝΑ G/G
Δυάδα Κυριακής: ΡΕΑΛ G/G - ΜΠΑΡΤΣΑ OVER 1,5 ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Τις παραπάνω δυάδες τις παίζουμε και σε  Σύστημα 3-4 : 

Αυτά λοιπόν για την Ισπανία.. σε λίγο θα έχετε ενημέρωση και για Γαλλία (Inspector) και για Αγγλία (Wizsp) και για Βέλγιο (Seaman) και πιθανόν για Τουρκία (Bianconero)

Καλό Σ/Κ να έχετε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου