expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΔΥΑΔΑ

Καλησπέρα στη παρέα του Betagame.Το Σάββατο δεν τα πήγαμε καλά όσον αφορά την Ισπανία, με τη δυάδα Θέλτα και Χιρόνα G/G να μη μας κάθονται και να οδηγούμαστε στον κουβά.Εχθές όμως πέρασε εύκολα η δυάδα μας, παίζοντας τα μεγαθήρια. Και όχι σε αποδόσεις 1,20 και 1,10 αλλά 1,95 και 1,85. Το G/G της Ρεάλ και το over 1,5 ημίχρονο της Μπάρτσα, βγήκαν πανεύκολα και πήγαμε ταμείο. Πάμε όμως να δούμε τις επιλογές μας για σήμερα, προσδοκώντας να κάνουμε το repeat. Δύο ματσάκια από primera σήμερα, με τον "Μπουκ" να κάνει λάθος κατα την αποψη μου στο σετ αποδόσεων του Βαγιεκάνο-Γρανάδα. Το παιχνίδι το περίμενα ποιο μοιρασμένο.


ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ: Για την Ράγιο τα είπαμε και στο αφιέρωμα μας, ότι φέτος μαζί και με τη Βαγιαδολίδ, πολύ δύσκολα να γλιτώσουν τον υποβιβασμό. Η Ράγιο αποδυναμώθηκε πάρα πολύ φέτος. Εκτός από μια ντουζίνα παίκτες, αποχώρησε και ο προπονητής της. Τα πολλά οικονομικά προβλήματα που μαστίζουν την ομάδα δεν την άφησαν να ενισχυθεί όσο θα ήθελε και όσο θα έπρεπε για να μπει με περισσότερες φιλοδοξίες στο νέο πρωτάθλημα. Από τη άλλη η Γρανάδα άλλαξε και αυτή προπονητή. Ο νέος τεχνικός είναι ο Αντόνιο Ανκέλα (Αλκορκόν). Οι φιλοξενούμενοι ενισχύθηκαν κατα κύριο λόγο από την τροφοδότριά της Ουντινέζε με κορυφαίο απόκτημα τον πολύ καλό Φλόρο Φλόρες. Το 3,30 που κυκλοφορεί σε ξένες εταιρίες μου κάνει και θα το κρατήσω. Ξέρω ότι είναι πρώτη αγωνιστική, αλλά η φετινή Ράγιο πιστεύω ότι θα απογοητεύσει....

ΣΑΡΑΓΟΣΑ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Η δυάδα μας θα κλείσει με τον άσσο της Ρεάλ Σαραγόσα. Έδειξε χαρακτήρα πέρυσι και από εκεί που ήταν τελευταία και ξεγραμένη, με ένα εκπληκτικό ντεμαράζ κατάφερε και σώθηκε. Ο Μανόλο Χιμένεθ έμεινε όπως αναμενώταν στο πάγκο της ομάδας, κάνοντας ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Από την άλλη η Βαγιαδολίδ ανέβηκε μέσω των play - offs στην Primera. Προπονητής παρέμεινε ο Σέρβος Ντζούκιτς, όμως αποδυναμώθηκε στο χώρο του κέντρου, διότι έχασε τους Αλεμάν και Σίσι, χωρίς να καταφέρει να του αντικαταστήσει. Είναι ευκαιρία να κερδίσει η Σαραγόσα, να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα και να βάλει τις βάσεις για να μην κινδυνέυσει και φέτος. Άσσος και 2,25 για να κλείσει η Ισπανική δυάδα μας. 

ΔΥΑΔΑ: ΓΡΑΝΑΔΑ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ   ΑΠΟΔΟΣΗ 7,42.

Καλός απόγευμα και καλή δύναμη...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου