expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

BARCA-CHELSEA


Καλησπέρα σας. Με τι να ξεκινήσω; με τον χθεσινό κουβά, η’ να πάμε στα φρέσκα; Ας  πούμε δύο λόγια για το χθες. Η Γουέστ Χαμ  το πήρε το ματσάκι και με βάση την απόδοσή της μπορούσε και ευκολότερα.  Στο άλλο το ματσάκι η Οσασούνα δεν μας δικαίωσε, εμφανίστηκε κατώτερη του αναμενομένου,φοβήθηκε την Μάλαγα, η οποία αδικείτε από την ισοπαλία καθώς είχε 2 δοκάρια. Any Way  πάμε στα φρέσκα, τα σημερινά.
     Όπως ήδη θα έχετε  διαβάσει ο bianconero  ξεκίνησε να γράφει  και είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού  της ομάδας. Ελπίζω να ξεκινήσει δυνατά και να ανεβάσει την ομάδα.
     Βραδιά Champions League σήμερα και τα βλέμματα όλων στη Βαρκελώνη όπου η BARCELONA φιλοξενεί την CHELSEA στον επαναληπτικό του 1-0 στο Λονδίνο. Η δική μου επιλογή θα είναι το over 1,5 ημίχρονο που το βρίσκομαι γύρω στο 2,25. Θεωρώ ότι η BARCA σήμερα θα ξεμπουκώσει και θα μπει φουριόζα από το 1ο λεπτό για να καθαρίσει το ματς. Αν όχι 2 γκολ, 1 θα βάλει σίγουρα στο ημίχρονο και αφήνοντας κενούς χώρους πίσω μπορεί να σκοράρει και η CHELSEA στην κόντρα. Οπότε κρατάμε για σήμερα μονό αποδεκτό το over 1,5 ημίχρονο (2,25).


Μονό αποδεκτό : over 1,5 ημίχρονο (2,25)


Καλή  συνέχεια ότι και να κάνετε, καλή επιτυχία στις επιλογές σας  και το κυριότερο να χορτάσουμε ωραίο ποδόσφαιρο σήμερα στις 21:45 BARCELONA-CHELSEA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου